Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Σύρθηκε να καταδικάσει τις απειλές Ρουβίκωνα κατά Μητσοτάκη ο Τσίπρας αλλά ως επαγγελματίας "αριστερός" καταστροφέας πρόσθεσε «ναι μεν, αλλά»

Παρά την καταδίκη, όμως, έσπευσε να προσθέσει «ναι μεν, αλλά», προστρέχοντας σε συμψηφισμούς

Να καταδικάσει τις απειλές  του Ρουβίκωνα κατά του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη σύρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στη δευτερολογία του στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την Οικονομία. Παρά την καταδίκη, ωστόσο, ο κ.Τσίπρας έσπευσε και πάλι να προσθέσει «ναι μεν, αλλά», αφού προσέτρεξε και πάλι σε συμψηφισμούς, κάνοντας αναφορές στις δηλώσεις του πρώην περιφερειάρχη Μακεδονίας Π. Ψωμιάδη και την ανάρτηση του δημάρχου Άργους περί προδοτών.

Ειδικότερα, ο κ.Τσίπρας , αφού είπε ότι καταδικάζει τις απειλές του «φερόμενου μέλους» του Ρουβίκων, συνέχισε: Σας ενόχλησε γι αυτό και όταν ο δήμαρχος ξυλοκοπήθηκε εσείς βγάλατε μια ανακοίνωση σχεδόν ίσων αποστάσεων με τα γνωστά «καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται». Όταν ακούω σε ένα τόσο εμφανές περιστατικό να βγαίνει τέτοια ανακοίνωση βγάζω συμπέρασμα: τι από όπου κι αν προέρχεται; Δεν καταλάβατε από πού προέρχεται; Δεν θέλετε να το καταλάβετε. Αν είχα ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που λίγα λεπτά έβγαζε ανακοίνωση που έλεγε καλά του έκαναν του προδότη θα μπορούσα να σταθώ σήμερα;

Αν είχα στέλεχος μου να λέει μέτα από αυτή την επίθεση ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι πολιτικό τραβέλι θα μπορούσα να σταθώ.

Εσείς δεν τολμάτε να διαγράψετε τα στελέχη σας και αυτή είναι η διαφορά μας.

Μετά την μεταπολίτευση υπήρχε κόμμα ΕΠΕΝ που μάζεψε όλους τους νοσταλγούς της δικατορίας και επικεφαλής της νεολαίας ο κ. Βορίδης. Αργότερα όταν έγινε κυβέρνηση η ΝΔ με τον Κώστα Καραμανλή υπήρξε ο διαχωρισμός με την δημιουργία του ΛΑΟΣ που έκανε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Καραμανλή η οποία η κυβέρνηση Καραμανλή καλή ώρα είχε μια σαφή θέση στο Μακεδονικό.

Σήμερα ο χώρος αυτός που ηγήθηκε στον χώρο της ακροδεξιάς είναι στο κόμμα σας σε ηγετικές θέσεις.

Εκπροσωπώ μια παράταξη που έχει τραβήξει πολλά. Η Αριστερά σε αυτό τον τόπο ήταν πάντοτε στην θέση του διωκόμενου. Την βία του κράτους και του παρακράτους την έχει υποστεί επι χρόνια στα ξερονήσια και στους δρόμους. Από τον Λαμπράκη αι τον Τεμπονέρα μέχρι τον Πάυλο Φύσσα. Μην ανοίγετε τέτοιες συζητήσεις σε εμάς. Ξεχωρίστε τις λέξεις της πολιτικής ρητορικής από το μαρκάρισμα του τρικύκλου κ. Μητσοτάκη. Αυτά που έγιναν στην Θεσσαλονίκη θυμίζουν εποχές Γκοτζαμάνηδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ