Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Τους ειδοποίησαν για διακοπή ρεύματος και για κίνδυνο από ζόμπι!

Σε μήνυμα που έλαβαν οι κάτοικοι του Παλμ Μπιτς της Φλόριντα την Κυριακή, η αρμόδια αρχή του Lake Worth ενημέρωσε τους κατοίκους της περιοχής για επικείμενη διακοπή ρεύματος και προειδοποίησε για.. ζόμπι!
Όπως ανέφερε σε tweet η Palm Beach Post, οι αρχές του Παλμ Μπιτς έστειλαν κατα λάθος κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος και μήνυμα που προειδοποιούσε για ζόμπι στην περιοχή.


Το μήνυμα, που στάλθηκε περίπου στις 2π.μ. το πρωί της Κυριακής, τρομοκράτησε τους κατοίκους, πολλοί εκ των οποίων κάλεσαν τις αρχές προκειμένου να διαλευκάνουν το παράξενο μήνυμα. Λίγη ώρα αργότερα οι αρχές έστειλαν διόρθωση εξηγώντας ότι η αναφορά σε ζόμπι πρόκειται για λάθος.

Το μήνυμα ανέφερε τον κίνδυνο για ζόμπι στην περιοχή του Lake Worth καθώς και στο Turner, το οποίο πρόκειται για φανταστική τοποθεσία στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά The Walking Dead, που επικεντρώνεται στο θέμα των ζόμπι.

Επιπλέον, αρμόδιος της υπηρεσίας έκανε ανάρτηση στο Facebook στην οποία απολογήθηκε για το λάθος και διαβεβαίωσε τους κατοίκους ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος ζόμπι.

Η υπηρεσία στέλνει αυτόματα μηνύματα που προειδοποιούν τους κατοίκους για τυχόν διακοπές στην περιοχή τους και, παρότι δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα πώς έγινε το λάθος, το πιθανότερο είναι ότι κάποιος χάκαρε το σύστημα της υπηρεσίας.

Η διακοπή ρεύματος πάντως συνέβη, επηρέασε περίπου 7.000 κατοίκους και είχε διάρκεια 30 λεπτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ