Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Το ερωτικό τρίγωνο βαθύπλουτου επιχειρηματία με σύζυγο και ερωμένη απειλείται από την… κρίση

Από δω η γυναίκα μου, από δω το αίσθημά μου, φαίνεται να λέει ένας 57χρονος κροίσος που είναι πια στο κατώφλι να χάσει την έπαυλή του στο Hyde Park.

Ο Robert Tchenguiz αγαπά τις γυναίκες και τα πάρτι και δεν χάνει ευκαιρία να το δείξει, ζώντας σε ένα πολυτελές σπίτι με την αποξενωμένη σύζυγο και την πολωνή ερωμένη του.

Μόνο που στην τραπεζική κρίση της Ισλανδίας ο κροίσος της κτηματομεσιτικής έχασε περισσότερα από 1,6 δισ. λίρες και κινδυνεύει τώρα να χάσει και το πολυτελές λονδρέζικο σπίτι των 20 εκατ. λιρών.

Ο Robert Tchenguiz ζει με την 27χρονη ερωμένη και αστέρι του Instagram, Julia Dybowska, στον τέταρτο όροφο της πανάκριβης βίλας δίπλα στο Hyde Park, ενώ στους κάτω ορόφους ζει η σύζυγος Heather Bird και τα παιδιά τους.



Μόνο που τώρα το σπίτι το διεκδικεί δικαστικά η ισλανδική τράπεζα Kaupthing, απειλώντας τη φωλίτσα που έστησε ο ιρανός κροίσος, ο οποίος έγινε μεγιστάνας στον κτηματομεσιτικό κλάδο του Λονδίνου ήδη από τη δεκαετία του 1980.

Ο Tchenguiz, από το πλευρό του οποίου έχουν παρελάσει πολλές διάσημες και μοντέλα, καθώς είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να ζει τη ζωή του και να χαίρεται τα πλούτη του, έχασε τραγικά πολλά στην τραπεζική κρίση της Ισλανδίας. Η σύζυγός του απομακρύνθηκε από αυτόν πριν από δέκα χρόνια, καθώς δεν μπορούσε λέει να αντέξει τον ξέφρενο τρόπο της ζωής του, συνέχισε όμως να ζει κοντά του.



Λέει πως παραμένει δίπλα του καθώς δεν έχει πού να πάει και είναι αναγκασμένη να βλέπει καθημερινά τις φωτογραφίες που ανεβάζει η ερωμένη με τον άντρα της μέσα στο κοινό σπιτικό.

Όλα αυτά ενδέχεται να πάρουν βέβαια τέλος, καθώς αναμένεται να χάσει το δικαστήριο και η βίλα να περάσει στην Kaupthing Bank...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ