Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Έλληνο – Κυπριακή συνάντηση οδηγών τζετ σκι, στην Ανάβυσσο, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο

Το τελευταίο δυνατό αγωνιστικό τεστ πριν από την έναρξη του Πρωταθλήματος 
Ομάδα Κυπρίων πρωταθλητών του τζετ σκι θα βρεθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (28-29 Απριλίου) στην Ανάβυσσο, για μια δυνατή συνάντηση με του Έλληνες οδηγούς. Πρόκειται για τους Κύπριους Αλέξη Ζαχαρίου, Γιώργο Νεοφύτου και Φύτο Νεοφύτου, οι οποίοι προσκλήθηκαν και θα φιλοξενηθούν από την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας (ΕΛΤ).

Οι αγώνες θα γίνουν στην παραλία των Κόκκινων, απέναντι από τις Αλυκές, στην Ανάβυσσο, σε μια πολύ φιλόξενη και γνώριμη για τους αθλητές του τζετ σκι περιοχή. Ο οικοδεσπότης Δήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης δήλωσε σχετικά: «Είμαστε σταθερά στο πλευρό των αθλητών του τζετ σκι και της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας τα τελευταία χρόνια. Με χαρά θα φιλοξενήσουμε και τους Κύπριους οδηγούς και εύχομαι να γίνουν καλοί και θεαματικοί αγώνες».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΛΤ Παύλος Χριστόπουλος συμπλήρωσε: «Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τους Κύπριους οδηγούς και αυτή είναι η πρώτη μεταξύ μας συνάντηση –και σίγουρα όχι η τελευταία- μέσα στο 2018. Θα έχουμε την ευκαιρία για ένα δυνατό φιλικό αγώνα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Δήμο Σαρωνικού και ειδικά τον Δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη, που βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Λέσχης και του αθλήματος τα τελευταία χρόνια».

Ένας φιλικός αγώνας που είναι ουσιαστικά το τελευταίο δυνατό τεστ και γίνεται δύο εβδομάδες πριν την έναρξη ενός πολύ διαφορετικού Πανελληνίου Πρωταθλήματος και Κυπέλλου για τα τζετ σκι. Μιας διοργάνωσης που θα ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου από το Παλαιό Φάληρο, ενώ το πλήρες πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ