Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Μπλέχτηκαν οι… “ουρές” μας

Μπλέξαμε τις… «ουρές» μας, καρντάσια, με τις δηλώσεις που κάνουν οι τοπικοί άρχοντες. Ο Βανζέλ (Παππάς) αποκαλεί την Δήμητρα «ουρά» του δημάρχου Αλεξανδρούπολης, του Βαγγέλη Λαμπάκη, γιατί εκείνος είναι πιο καταφερτζής στις διεκδικήσεις του.
  • Ήρθε, όμως, η Αναστασία Ιωσηφίδου, πρόεδρος της «Δημωφέλεια», για να απαντήσει, με το ίδιο «νόμισμα», στον Βανζέλ, προειδοποιώντας τον να μη γίνει «ουρά» άλλης δημοτικής παράταξης του Δήμου Καβάλας, με εξειδίκευση στα δελτία Τύπου.
  • Σε καμία περίπτωση, Αναστασία μου, ο Βανζέλ δεν θα γίνει «ουρά» κανενός. Απλά, αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να κινηθεί περισσότερο επικοινωνιακά, μήπως και αυξήσει το ποσοστό που του έδωσε η δημοσκόπηση που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός ENA Chanel.
  • Αποφάσισε, λοιπόν, στο πλαίσιο του επικοινωνιακού παιχνιδιού, να δείξει ότι σκληραίνει την αντιπολιτευτική του στάση απέναντι στη διοίκηση του Δήμου Καβάλας, για να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η ήπια και συναινετική στάση που τηρούσε, δεν συμβάδιζε με το προφίλ του δυναμικού πολιτικού προσώπου και πρόσφερε «πόντους» στη δημοτική αρχή.
  • Πως, όμως, θα εμπιστευτεί ο Καβαλιώτης έναν αιρετό, που αλλάζει συμπεριφορά ανάλογα με το πώς θα πετύχει τον (πολιτικό) στόχο του;
  • «Εάν γινόμουν πρόεδρος στην Ε.Π.Ο., ο Α.Ο.Κ. θα βρισκόταν σε δύο χρόνια στη Super League», δήλωσε ο «επτάστερος» σε τηλεοπτική εκπομπή.
  • Γίνε, έστω, πρόεδρος του Α.Ο.Κ., καρντάσι μου και «ανέβασε» την ομάδα στη Β΄ εθνική, για να σε χειροκροτήσουν οι εναπομείναντες πικραμένοι φίλαθλοι της. Αλλά, για να γίνεις πρόεδρος στον Α.Ο.Κ., πρέπει να βάλεις το χέρι (βαθιά) στην τσέπη. Ενώ, στη θέση του προέδρου της Ε.Π.Ο. θα αμείβεσαι. Άφησε το, λοιπόν, γιατί με αυτά τα ανέκδοτα, δεν γελάνε ούτε τα πικραμένα χείλη των Καβαλιωτών φιλάθλων.
  • Δεν γίνεται, καρντάσι μου, να «ματώνουν» οικονομικά για την ομάδα μερικοί βιοπαλαιστές και ντόπιοι επιχειρηματίες και κοτζάμ «επτάστερος», να κάνει λεζάντα.

Περισσότερα για την Καβάλα, την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, στο k-tipos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ