Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Λάρισα: Δεν πίστευε στα μάτια της με ποια έπιασε τον άνδρας της στο κρεβάτι

Ένα σκανδαλοθηρικό πρωτοσέλιδο, προκαλεί ποικίλες αντιδράσεις στη Λάρισα. Πρόκειται για την Star News που κυκλοφορεί με τίτλο:
Έπιασε στα πράσα τη μάνα με τον άντρα της – Σάλος στη Λάρισα με 35χρονο γαμπρό και πεθερά – Σε σοκ η νεαρή γυναίκα που δεν πίστευε στα μάτια της”.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως η αποκάλυψη της απιστίας έγινε από την ίδια την γυναίκα του! Πρόκειται για έναν 35χρονο άνεργο εδώ και λίγους μήνες, καθώς η κατασκευαστική εταιρεία στην οποία εργαζόταν προχώρησε σε απολύσεις. Για αυτό τον λόγο τους τελευταίους μήνες είχε αναλάβει τοπικά μερεμέτια της πόλης μέχρι να βρει μια σταθερή εργασία.

Δυστυχώς όμως καθημερινά γύρναγε σπίτι με χαρτζιλίκι και όταν τον ρωτούσε η γυναίκα του που ξοδεύει τα χρήματα του, της έλεγε ότι παίζει καθημερινά στοιχηματικά παιχνίδια και για αυτόν τον λόγο αργεί να πάει και σπίτι του. Η γυναίκα αποφάσισε να πάρει άδεια από την εργασία της για να δει που τζογάρει καθημερινά ο άντρα της.

Για κακή του τύχη ο 35χρονος επισκέφθηκε την πεθερά του αλλά δυστυχώς αυτή η επίσκεψη κράτησε ώρες. Αποφασισμένη η σύζυγος να δει τι συνέβαινε τόσες ώρες μπούκαρε στο σπίτι της μάνα της και τους «τσάκωσε» στο κρεβάτι! Στο σπίτι εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους και από τις φωνές κατάλαβε όλη η γειτονιά, αυτά που συνέβαιναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ