Σάββατο 17 Μαρτίου 2018

Ακόμη ένας φανατικός υποστηρικτής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ χτυπάει τον Ιβάν

Είναι γνωστό ότι ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος υποστηρίζει με θέρμη τον ΣΥΡΙΖΑ (έχει χτίσει καριέρα αρχικά ως ΠΑΣΟΚος και στη συνέχεια ως επαγγελματίας "αριστερός") καθώς και τους ΑΝΕΛ (διαρρηγνύει τα ιμάτιά του υπέρ του ακροδεξιού Καμμένου, προσωπικά).

Με τα τελευταία γεγονότα, ο αποκαλούμενος και "Ταρζάν" άρχισε να χτυπά από το site του, το zougla.gr, τον Ιβάν Σαββίδη!

Όπως άλλωστε υπονομεύουν τον Ιβάν αρκετοί Συριζαίοι (από το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ την Αυγή, μέχρι βουλευτών και υπουργών της κυβέρνησης με καθημερινές δηλώσεις τους).

Το κακό όμως είναι ότι ακόμη και Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚάρχες κάνουν γαργάρα αυτή την ενορχηστρωμένη επίθεση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στρέφοντας τα πυρά τους κατά πολιτικής παράταξης η οποία, σαφέστατα, με μικρότερη ένταση αντιμετωπίζει την οικογένεια του ομογενούς πετυχημένου επιχειρηματία...!

Μάλιστα, η τρανταχτή απόδειξη εμφανίζεται στην Αυγή! Ακόμη και οι πιο αντίθετοι στον Ιβάν, δεν αποκάλεσαν ΠΟΤΕ με τέτοιο χαρακτηρισμό, σαν αυτόν που χρησιμοποίησε το κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ!

Αν δεν τον είδατε (απευθύνομαι και στους ΠΑΟΚάρχες της γαργάρας και στους στραβοστόμηδες κάποιο ραδιοφωνικών εκπομπών...), τον χαρακτηρισμό, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, στο φύλλο της περασμένης Τρίτης, δείτε τον, λοιπόν, ΟΛΟΙ...

Κάποιοι, θα καταλάβετε και ορισμένοι θα το ξανακάνετε γαργάρα...


ΥΓ. Καλύτερα ας το σταματήσω εδώ, χωρίς να γράψω τους λόγους της γαργάρας, ορισμένων...

ΓΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ