Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Για αυτή την ξανθιά ριάλιτι σταρ με τα πλούσια προσόντα λένε ότι χώρισε ο γιος του Τραμπ

Σίγουρα δεν το περιμέναμε αυτό. Φαίνεται πως η απιστία είναι στο αίμα της οικογένειας Τραμπ, καθώς μόλις μία εβδομάδα μετά την είδηση για την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η σύζυγος του μεγάλου γιου Τραμπ, νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Ντόναλντ Τζούνιορ να είχε σχέση με την Όμπρεϊ Ο’Ντέι.

Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Us Weekly, ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και η Όμπρεϊ γνωρίστηκαν στο σόου του πατέρα του «Celebrity Apprentice» και είχαν σχέση με διαλείμματα από το 2011 έως το 2012, ενώ ο Ντόναλντ ήταν ήδη παντρεμένος με την Βανέσα. «Η σχέση τους ξεκίνησε προς το τέλος των γυρισμάτων του σόου» εξήγησε μια πηγή.

Ένας άνθρωπος κοντά στην Όμπρεϊ επιμένει πως δεν ήταν κάτι περιστασιακό. «Όταν ξεκίνησε, ήταν και οι δύο πολύ σοβαροί με όλο αυτό» είπε η πηγή. «Της είπε ότι είχε τελειώσει με τη συζυγό του, ότι ζούσαν χωριστά και πως δεν την αγαπούσε – όλα αυτά. Η Όμπρεϊ τον ερωτεύτηκε. Νόμιζε ότι θα ήταν μαζί στην πραγματικότητα».


Φαίνεται μάλιστα, πως η Όμπρεϊ πήρε την εκδίκησή της το 2013, όταν κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τον μυστηριώδη τίτλο «DJT» όπου δείχνει μια τηλεφωνική συνομιλία όταν ρωτά έναν άνδρα «Θέλεις να πιστέψεις πως όλα όσα έζησες μαζί μου ήταν ένα ψέμα;» και αυτός απαντά «Πάντα θα σε θέλω και πάντα θα αναρωτιέμαι γι’ αυτό, αλλά δεν έχει σημασία γιατί πρέπει να μείνω εδώ». Και φυσικά με το όνομα του μεγαλύτερου γιου του Αμερικανού προέδρου να είναι Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, τα αρχικά του ταιριάζουν με αυτά του τραγουδιού.


Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ με τη σύζυγό του, Βανέσσα. Φωτογραφία: AP

Προφανώς, αυτό δεν είναι κάτι που ακούει για πρώτη φορά η Βανέσα. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι βρήκε emails μεταξύ του συζύγου της και της Όμπρεϊ, αυτός έκοψε τις σχέσεις του με την reality star και οι δυο τους στη συνέχεια, απέκτησαν άλλα δύο παιδιά, προτού χωρίσουν οριστικά στις 15 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ