Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Αυτόν τον δήμαρχο ψήφισες, Σαλονικιέ! Μπουτάρης (χικ!) για συλλαλητήριο: Θα δεχόμουν το "Νέα Μακεδονία". Εμπρηστικός ο λόγος Θεοδωράκη

Είσαι συνένοχος σε όσα συμβαίνουν στην πόλη σου, ψευτοπροοδευτικέ Σαλονικιέ! Ψήφισες ως δήμαρχο τον Μπουτάρη που σε "τρυπάει" στα ίσια! Μπουτάρης να γουστάρεις τα Σκόπια "Μακεδονία", Σαλονικιέ! "Οπαδός της Ολυμπιακάρας", όπως λέει ο δήμαρχός σου "και στο τοπικό"... Άρης! "Στο τοπικό"!!! Ο ίδιος τα λέει σε συνεντεύξεις του! Η απόλυτη ξεφτίλα για την Θεσσαλονίκη!!

Για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης... χικ!

Ο κ. Μπουτάρης μιλώντας στο κανάλι που τον αβαντάρει και βρίζει συνεχώς τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ, τον ΣΚΑΪ, είπε ότι τα δύο συλλαλητήρια... δεν πρέπει να επηρεάσουν τις διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα ο Μπουτάρης είπε ότι θα δεχόταν το Νέα Μακεδονία!

Όσον αφορά τη θέση της Εκκλησίας είπε πως μπορεί να μιλάει αλλά δεν μπορεί να καθοδηγεί, ενώ για την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη σημείωσε πως ήταν εμπρηστική όπως και του Φραγκούλη Φράγκου.
"Από αυτά τα λίγα που άκουσα είναι εμπρηστικός λόγος. Δεν διαφέρει πολύ από την ομιλία του κ. Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη. Ήταν και οι δύο λόγοι εμπρηστικοί", τόνισε.


Αυτόν έχει για δήμαρχο Σαλονικιέ και... στα μούτρα σου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ