Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

«Ο ΠΑΟΚ έχει ρωτήσει για Κόντε»

Τι αναφέρει ισπανικό δημοσίευμα για τον Πέδρο Κόντε και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, που μαζί με την πολωνική Λεχ Πόζναν έχουν ρωτήσει για τον Ισπανό επιθετικό του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Πέδρο Κόντε, με τα δύο γκολ που σημείωσε εναντίον του Πλατανιά, έφτασε τα 13 σε 18 αγώνες στο φετινό πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την περσινή επίδοσή του με τη φανέλα του ΠΑΣ, όπου είχε πετύχει τον ίδιο αριθμό τερμάτων, αλλά σε 25 αγώνες.

Ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2016 από τη Μέριδα, ομάδα της Β’ κατηγορίας της Ισπανίας, εντυπωσιάζει με τις επιδόσεις, ενώ όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «migrantesdelbalon.com», ήδη, ο πρωτοπόρος του ελληνικού πρωταθλήματος, ΠΑΟΚ, έχει ρωτήσει για την απόκτησή του.

«Η Λεχ Πόζναν, επίσης, έχει δείξει το ενδιαφέρον προς τον ΠΑΣ Γιάννινα για τον επιθετικό που έχει πετύχει τα μισά γκολ της ομάδας του», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Ο επιθετικός από την Κόρδοβα έχει μ.ο. 0,72 γκολ ανά αγώνα και έφτασε τα επτά γκολ στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του ΠΑΣ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ