Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Ντοπέ ο σύζυγός της Ρωσίδας καλλονής που έκλεψε την παράσταση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Βρέθηκε θετικός στην ουσία που είχε χρησιμοποιήσει το 2016 και η τενίστρια Μαρία Σαράποβα

Ντοπέ πιάστηκε ο Ρώσος αθλητής του κέρλινγκ Αλεξάντερ Κρουσελνίτσκι, μια είδηση που πιθανότατα να περνούσε στα ψιλά αν δεν επρόκειτο για τον σύζυγο και συναθλητή της Αναστάσια Μπριζγκάλοβα, της καλλονής που έκανε το κοινό των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων να παραληρεί.

Ο Κρουσελνίτσκι, ο οποίος μαζί με την πανέμορφη 25χρονη Αναστάσια, είχαν κατακτήσει πριν από λίγες ημέρες το χάλκινο μετάλιο στο αγώνισμά τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Κρουσελνίτσκι βρέθηκε θετικός στη χρήση της ουσίας μελδόνιο.
Πλέον η πιθανότερη εξέλιξη είναι ότι θα του αφαιρεθεί το μετάλλιο σε μια εξέλιξη που πυροδοτεί εκ νέου τη συζήτηση για την απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής να επιτρέψει σε 168 αθλητές από τη Ρωσία να αγωνιστούν στους αγώνες της Πιονγκτσάνγκ υπό ουδέτερη σημαία παρά το γεγονός ότι η Ρωσία αποκλείστηκε από τους αγώνες λόγω του μαζικού προγράμματος ντόπινγκ στο Σότσι.

Η 25χρονη Ρωσίδα καλλονή






Οι συναθλητές του Κρουσελνίτσκι, πάντως, υποστηρίζουν ότι είναι αθώος. «Στο αγώνισμά μας δεν παίζουν ρόλο η ταχύτητα και η δύναμη αλλά μόνο η ακρίβεια. Αδυνατώ να φανταστώ τι φάρμακα θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στο κέρλινγκ» δήλωσε η Βικτόρια Μοϊσέεβα.

Ο σύζυγος της Αναστάσια υποστηρίζει ότι πρόκειται για σαμποτάζ από συναθλητή του που δεν επελέχθηκε για να ταξιδέψει στη Νότια Κορέα για τους αγώνες και γι' αυτό «πείραξε» το ποτό του σε προπονητικό κέντρο πριν ο Κρουσελνίτσκι να φτάσει στην Πιονγκτσάνγκ.

Η επίμαχη ουσία ήταν αυτή στην οποία βρέθηκε θετική και η Μαρία Σαράποβα το 2016 με αποτέλεσμα να μείνει εκτός κορτ για 15 μήνες.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει υπάρξει αντίδραση της πανέμορφης Αναστάσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ