Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Αφιέρωμα στον David Bowie

Major Tom through the years
A Live Tribute to David Bowie
Παρασκευή 19/3/2018 @ Silver Dollar

Δύο χρόνια μετά τον θάνατό του επιχειρούμε μια καταβύθιση στον κόσμο του David Bowie αποτίοντας έναν ελάχιστο φόρο τιμής σε μια από τις επιδραστικότερες μορφές της μουσικής αλλά και ολόκληρου του 20ου αιώνα

Ο Bowie, ο χαμαιλέων με τα πολλά και διαφορετικά πρόσωπα, την εκρηκτική δημιουργικότητα και τις μοναδικές του συνθέσεις, βρίσκεται στα ακούσματα όλων μας και διαρκώς μας εμπνέει στέλνοντας το μήνυμα πως στην μουσική τίποτε δεν είναι αδύνατο.

Οι Μένης Χριστόπουλος (Wildside), Νίκος Πολυζόπουλος (Messy Room), Γιώργος Κατσιάς (Razzor Cat) και Γιώργος Μελίτος (Razzor Cat) , δουλέψαμε με πολλή μεγάλη αγάπη για την μουσική του Bowie ώστε να σας παρουσιάσουμε ένα σετ από είκοσι (20) και πλέον τραγούδια διατρέχοντας το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργικής του πορείας και σταματώντας λίγο περισσότερο στην δεκαετία του '70 που αποτελεί την δική μας αδυναμία.
Τα "Heroes", "Starman", "Life on Mars?", "Space Oddity" φωτίζουν τη νύχτα της 19ης Ιανουαρίου στο Silver Dollar (Εθ. Αμύνης 19) φέρνοντας μας λίγο πιο κοντά στη μεγαλύτερη μουσική ιδιοφυΐα ολόκληρου του ροκ.

Μέλη του Γκρουπ:
Mένης Χριστόπουλος - Φωνή, Κιθάρα
Νίκος Πολυζόπουλος- Κιθάρα, Φωνή
Γιώργος Κατσιάς - Μπάσο
Γιώργος Μελίτος - Ντραμς

Doors open: 20:00
Entrance : 5 euros with beer


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ