Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Χιόνι σε Χορτιάτης, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι και Λαγκαδά

Σε κλοιό κακοκαιρίας βρίσκεται η χώρα. Στη βόρεια Ελλάδα από το πρωί ο καιρός «δείχνει τα δόντια του», με χιονοπτώσεις.

Στην Θεσσαλονίκη Χορτιάτης, Φίλυρο, Ασβεστοχώρι και Λαγκαδάς έχουν στρωθεί από το χιόνι και τέθηκαν άμεσα σε επιφυλακή τις Δημοτικές Αρχές. Δέκα εκχιονιστικά μηχανήματα του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, με 40 υπαλλήλους, βρέθηκαν από τις 3:30 τα ξημερώματα στους δρόμους προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα από τη χιονόπτωση.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, τα συνεργεία του δήμου τέθηκαν σε επιφυλακή με τις πρώτες νιφάδες χιονιού που έπεσαν σε Χορτιάτη, Φίλυρο και Ασβεστοχώρι, ενώ τα σχολεία λειτουργούν από το πρωί όλα κανονικά.

Στις δημοτικές ενότητες Βερτίσκου και Σοχού τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα, κλειστά εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης και της γενικευμένης διακοπής ρεύματος.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα σχολεία και στον δήμο Αριστοτέλη στη Χαλκιδική, λόγω χιονόπτωσης. Με απόφαση της διοίκησης του δήμου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία σε Στάγειρα, Στρατονίκη, Νεοχώρι, Παλαιοχώρι, Αρναία, Μεγάλη Παναγιά, Βαρβάρα και Στανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ