Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ο Στρατηγός Φράγκος τολμάει να πει τα αυτονόητα

Είναι ο Μίκης Θεοδωράκης «εθνικιστής»; Ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος βάζει τα πράγματα στην θέση τους και θυμίζει μια λέξη που κάποιοι θέλουν να ξεχάσουμε.

Ο Μίκης Θεοδωράκης προειδοποιεί για περιπέτειες.
Ο Οδυσσέας Ελύτης στους συνυπογράφοντες ιστορική επιστολή.
Η Γ΄Διεθνής του Σοβιετικού ΚΚ ξεκίνησε την περιπέτεια του «Μακεδονισμού».
Ψάχνουν…«Οθωμανικές περιουσίες» που ανήκουν σε …«Μακεδόνες».
Να μην γίνουμε Κορέα.
Αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονία θα είναι ολέθρια για το μέλλον. Με αυτά τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη ο Στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος αποστόμωσε όσους θέλουν να χρωματίσουν ως «ακραίο»  το αυθόρμητο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας.

Και δεν είναι μόνο ο Μίκης. Οδυσσέας Ελύτης, Γιάννης Γεωργάκης, Ελένη Γλυκατζή – Αρβελέρ, Αριστόβουλος Μάνεσης, Μελίνα Μερκούρη, Δημήτρης Τσάτσος και η λίστα δεν έχει τέλος…Όλοι τους το 1992 έστειλαν επιστολή για το όνομα της Μακεδονίας.

Όλοι τους έδωσαν το παρόν για να μην χαθεί η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για το δημιούργημα των Στάλιν – Τίτο που σήμερα ζητάει με κόλπα και τερτίπια να πατήσει πόδι σε όλη την Μακεδονία. Για το κατασκεύασμα που από την πρώτη του «ανάσα» οι ΗΠΑ αποκάλυψαν τον αλυτρωτισμό του.

Χαρακτηριστικό είναι πως σήμερα οι Σκοπιανοί σε συνεργασία με Τούρκους ετοιμάζονται να διεκδικήσουν, όπως λέει ο Στρατηγός Φράγκος, και …περιουσίες!

Ο ίδιος εξηγεί τέλος πως μέσω του ονόματος, στην Κορέα αλλά και στην Ιορδανία υποκρύπτονται διεκδικήσεις και γιατί δεν πρέπει εμείς να πέσουμε στην ίδια παγίδα.

Ακούστε την συνέντευξη του Στρατηγού που αποκαλύπτει πολλά και βάζει πολλά περισσότερα στην θέση τους:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ