Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Φρίκη - Αυτή η καλλονή βρέθηκε αποκεφαλισμένη και τεμαχισμένη - Το πτώμα του μοντέλου ήταν μέσα σε δύο βαλίτσες

Φριχτό τέλος είχε η 28χρονη Sara Zghoul από το Oregon, η οποία ήταν μοντέλο, ηθοποιός και μητέρα ενός παιδιού.

Το ειδεχθές έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν οι αρχές εντόπισαν την τεμαχισμένη σορό του 28χρονου μοντέλου στο πορτμπαγκαζ μιας εγκαταλελειμμένης BMW στην Αλόχα, στις 25 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από το γραφείο του σερίφη της Washington, οι αρχές επιβεβαίωσαν πως το αποκεφαλισμένο και τεμαχισμένο πτώμα που βρέθηκε μέσα σε δύο βαλίτσες, ανήκει στο άτυχο μοντέλο.



Η αστυνομία έχει προσαγάγει για ανάκριση έναν ύποπτο για την ανθρωποκτονία της 28χρονης μετά από πληροφορίες που δόθηκαν στις αρχές. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το "People" λίγο μετά τις 11.00 χθες το βράδυ η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο που πιστεύεται ότι είναι ο δολοφόνος, ωστόσο επί του παρόντος τα στοιχεία του δεν δίνονται στην δημοσιότητα. Το μόνο που έχει διαρρεύσει είναι ότι ο ύποπτος προσπάθησε να αυτοκτονήσει κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε.

Στο μεταξύ, οι συγγενείς και οι φίλου του άτυχου μοντέλου θρηνούν και δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Φίλη της 28χρονης,η Sabina Rico, περιγράφει το μοντέλο ως έναν άνθρωπο με ζωντανό πνεύμα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο Oregonian "είχε αγγίξει τη ζωή των ανθρώπων που ήταν κοντά της. Δεν θα μπορούσες ποτέ να ξεχάσεις το μεταδοτικό χαμόγελο ή το γέλιο της. Ήταν σπουδαίος άνθρωπος. Η απώλειά της είναι μεγάλη".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ