Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Ομάδα δεν κατέβηκε σε αγώνα γιατί πήγε στο συλλαλητήριο!

Στα χαρτιά έχασε το ματς με την Δόξα Ορεστιάδας η Θύελλα Κυπρίνου με τους ανθρώπους της ομάδας να μην κατεβαίνουν στον αγώνα, καθώς πήγαν στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.


Ο αγώνας για την Β' κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στην Δόξα Ορεστιάδας και την Θύελλα Κυπρίνου δεν έγινε ποτέ, με την πρώτη να παίρνει τους τρεις βαθμούς στα χαρτιά. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι γιατί η Θύελλα δεν κατέβηκε στο ματς προκειμένου όλοι να βρεθούν στο συλλαλητήριο. Και βρέθηκαν φορώντας φανέλες της Εθνικής ομάδας.

Εξέδωσαν μάλιστα και σχετική ανακοίνωση με την οποία ανέφεραν: «Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, 12.45.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΘΥΕΛΛΑΣ ΚΥΠΡΙΝΟΥ.

Τις ώρες που η Ελλάδα μας σείεται από εκδηλώσεις για τη Μακεδονία μας, συμπαραστεκόμαστε και δηλώνουμε συμμέτοχοι σε κάθε ενέργεια που διασφαλίζει την Ελλάδα και τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ φορώντας Φανέλες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Αδυνατούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο αυτές τις ώρες και συγχαίρουμε τις ΕΠΣ των ευρύτερων περιοχών ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ που ανέστειλαν τα πρωταθλήματα.

Ευχαριστούμε τη ΔΟΞΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ για την κατανόηση της να μην προσέλθουμε στον προγραμματισμένο για σήμερα Κυριακή 21 Ιανουαρίου ώρα 15.00 αγώνα πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ