Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Λίαμ Νίσον: «Δάγκωσα άσχημα τη λαμαρίνα» με την Έλεν Μίρεν!

Είναι και οι δύο από τους πλέον αναγνωρίσιμους και ταλαντούχους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι στο μακρινό παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι. Ο λόγος για την Έλεν Μίρεν και τον Λίαμ Νίσον.
Οι δύο ηθοποιοί «ξανάσμιξαν» στο Graham Norton Show και αποκάλυψαν απίστευτες λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

Έλεν Μίρεν και Λίαμ Νίσον υπήρξαν ζευγάρι για πέντε χρόνια από το 1980 έως το 1985. Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Εξκάλιμπερ»
«Δεν βγήκαμε ραντεβού, ζήσαμε μαζί για τέσσερα χρόνια, είχαμε κάτι αρκετά σοβαρό για χρόνια. Ήμουν τυχερή», δήλωσε η Έλεν Μίρεν.

Από την πλευρά του ο Λίαμ Νίσον αποκάλυψε ότι στην πρώτη τους γνωριμία ο ηθοποιός «έπεσε ξερός» μαζί της.

«Πριν την γνωρίσω και συνεργαστούμε είχα διαβάσει κάπου, ότι αν γουστάρει έναν τύπο μιμείται το βάδισμά του πίσω από την πλάτη του. Γύρισα πίσω και είδα ότι έκανε το ίδιο μαζί μου. "Δάγκωσα τη λαμαρίνα" από την πρώτη στιγμή που την είδα στα γυρίσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά.



«Θυμάμαι ότι βρισκόμουν στα γυρίσματα και καθόμουν με τον Κιάραν Χιντς. Εκείνη τη στιγμή ερχόταν προς το μέρος μας. Τότε είπα "Γαμώτο και... την ερωτεύτηκα», πρόσθεσε

Τότε η Μίρεν απευθυνόμενη στον Νίσον τού είπε: «Δεν το ήξερα. Δεν μου το είπες ποτέ πριν.. Είναι υπέροχο»

Η ιστορία της Μίρεν και του Νίσον ξεκινά το 1980 όταν αυτός έκανε το ντεμπούτο του στο Χόλιγουντ με την ταινία «Εξκάλιμπερ» του Μπούρμαν, στο οποίο έπαιζε και η Μίρεν. Εκείνη τότε ήταν ήδη διάσημη.

Οι δύο τους έζησαν μαζί για σύντομο χρονικό διάστημα στο Λονδίνο, σύμφωνα όμως με φήμες, ο Νίσον υπέφερε από το γεγονός οτι η Μίρεν ήταν πιό διάσημη και πλούσια από αυτόν.

«Κάποια στιγμή κατάλαβα οτι έπρεπε να τον αφήσω να φύγει είχε δηλώσει το 1985 στους New York Times η Μίρεν. Αγαπήσαμε ο ένας τον άλλον, ήταν πολύ δύσκολο».

H Έλεν Μίρεν παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Τέιλορ Χάκφορντ εδώ και δύο δεκαετίες. Από την πλευρά του ο Λίαμ Νίσον παντρεύτηκε την Νατάσα Ρίτσαρντσον, η οποία έχασε τραγικά τη ζωή της το 2009 μετά από ατύχημα ενώ έκανε σκι.

Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, ενώ έζησαν μαζί 15 χρόνια. Από το 2011 διατηρεί σχέση -με σκαμπανεβάσματα- με την ατζέντισσά του, Freya St Johnson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ