Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Ο Πασχαλάκης κατέρριψε το ρεκόρ του Χαλκιά!

Ο Πασχαλάκης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στο ελληνικό πρωτάθλημα και φρόντισε να το αποδείξει στο Αγρίνιο. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μη δέχτηκε ιδιαίτερες φάσεις από τον Παναιτωλικό, αλλά όταν οι συμπαίκτες του τον χρειάστηκαν κατέβασε ρολά.
Χαρακτηριστική η απόκρουση στο σουτ του Κλέσιο, η οποία δείχνει την κλάση του Πασχαλάκη και επιβεβαιώνει ότι κάτω από το δοκάρι είναι ανίκητος.

Το σερί του διευρύνθηκε και εκτός από τη συνολικά καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του, έχει και εκείνος τεράστια συμμετοχή σε αυτή την επίδοση. Ο 28χρονος Έλληνας τερματοφύλακας, έχει υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ σε 10 αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και Κύπελλο μέχρι στιγμής και δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ. Μετράει δηλαδή συνολικά 900 λεπτά απαραβίαστης εστίας (δίχως να συμπεριλαμβάνουμε τις καθυστερήσεις των αγώνων). Με τη συγκεκριμένη επίδοση έχει ξεπεράσει τον Κώστα Χαλκιά, που με 859 χωρίς να δεχτεί γκολ τη σεζόν 2009-10, είχε πετύχει το μεγαλύτερο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου. Πλέον, την κορυφαία επίδοση τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ που έχει σερί απαραβίαστης εστίας την έχει ο Πασχαλάκης με 900 συνολικά λεπτά (δίχως τις καθυστερήσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ