Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Μακ: Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του αναφέρθηκε στη δίψα που υπάρχει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στο δικό του μέλλον δείχνοντας σαφή προτίμηση παραμονής στην Τούμπα από το να επιστρέψει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.
Πιο αναλυτικά ο 26χρονος Σλοβάκος εξτρέμ είπε:

Αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα θέλω να παίζω όσους περισσότερους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Όλοι γνωρίζουν, ωστόσο, ότι είμαι στην ομάδα δανεικός από την Ζενίτ μέχρι το τέλος της σεζόν. Το τι θα γίνει στη συνέχεια είναι δύσκολο να το προβλέψω».

Για το αν έχει μιλήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ:

«Δεν έχω μιλήσει με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά σύντομα θα μιλήσουμε, όλες οι πλευρές, εγώ, ο ΠΑΟΚ, ο μάνατζερ μου, η Ζενίτ. Από την στάση των δύο ομάδων θα εξαρτηθούν πολλά».

Για το τι επιθυμεί ο ίδιος να συμβεί στο μέλλον:

«Θα ήθελα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να το επιτρέψει η Ζενίτ, αυτή είναι που έχει τον πρώτο λόγο. Είτε θα μείνω ελεύθερος για μεταγραφή, είτε θα επιστρέφω στην Αγία Πετρούπολη».

Για τη μάχη του πρωταθλήματος και τη δίψα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να κατακτήσουν τον τίτλο μετά το 1985:

«Το να κερδίσω το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ ήταν το πρώτο και μεγαλύτερο κίνητρο για το οποίο επέστρεψα το καλοκαίρι. Στον ΠΑΟΚ είχα όμορφες αναμνήσεις αφού έφυγα για τη Ρωσία και ήμουν ευτυχισμένος που επέστρεψα σ’ ένα φιλικό περιβάλλον. Το καλοκαίρι όλοι έλεγαν ότι αυτή η σεζόν είναι μεγάλη ευκαιρία για πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Και πραγματικά ... Έχουμε μια καλή ομάδα, γεμάτη από ποιοτικούς παίκτες. Ίσως μας βοήθησε ότι δεν μπορέσαμε να περάσουμε στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έτσι μπορούσαμε να επικεντρωθούμε περισσότερο στις εγχώριες διοργανώσεις. Βρισκόμαστε κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και όλοι θέλουμε τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ δεν το έχει κατακτήσει για 33 χρόνια, που είναι ένα πολύ μεγάλο διάστημα. Αν το πετύχουμε, θα είναι κάτι το φανταστικό. Έχουμε 13 ακόμα αγώνες, πρέπει να πάμε βήμα προς βήμα. Δεν υπάρχουν πλέι οφ στο τέλος, όλα θα κριθούν στην κανονική περίοδο. Το ότι οι δύο μεγαλύτεροι ανταγωνιστές μας, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ θα έρθουν να παίξουν στο γήπεδο μας θα μπορούσε να είναι το πλεονέκτημά μας. Προηγουμένως, όμως, υπάρχουν οι «μικρότεροι» αγώνες που είναι ακόμα πιο δύσκολοι. Είναι όμως σαφές ότι η μάχη απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό στην Τούμπα θα είναι μια μεγάλη γιορτή».

Για το τι συνέβη με την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι ενώ το σκορ ήταν 4-0 υπέρ του ΠΑΟΚ:

«Ένας αντίπαλος ποδοσφαιριστής βγήκε εκτός γηπέδου και άρχισε να με σπρώχνει. Οταν πήρα την μπάλα και μπήκα μπροστά του, με χτύπησε στο πίσω μέρος του γονάτου μου. Δεν ξέρω αν ήθελε να με βλάψει ή όχι. Η κατάσταση ξέφυγε, κινήθηκα εναντίον του, κόλλησα το πρόσωπο μου και αυτός αμέσως έπεσε στο έδαφος. Λυπήθηκα αλλά ήταν κάτι που με ξεπέρασε εκείνη την ώρα. Μίλησα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και του είπα ότι δεν έπρεπε να ξεφύγω και να απαντήσω στις προκλήσεις. Με βοήθησε γιατί ξέρει πώς είναι τα συναισθήματα ενός παίκτη κατά τη διάρκεια ενός αγώνα».

Για το ότι από τους 14 αγώνες του πρωταθλήματος μόλις στους έξι ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα:

«Όταν αποκλειστήκαμε από το Γιουρόπα Λιγκ, ήταν σαφές σε όλους ότι τα παιχνίδια θα είναι λιγότερα, το ίδιο και ο χρόνος συμμετοχής για κάθε παίκτη.  πρακτικά του παίκτη θα μειωθούν. Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, υπάρχουν σχεδόν δυόμιση ενδεκάδες. Ο προπονητής έχει τη δική του τακτική, τις δικές του σκέψεις και τις ιδέες του. Οσο κερδίζουμε, είναι δύσκολο να αλλάξει η ενδεκάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ