Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Παραστάσεις Θεάτρου Σκιών

Ο Δημήτρης Καρόγλου με τη Σκιάς Όναρ και αυτό το Σάββατο 20/01/2018 στις 18:00 θα παρουσιάσουν την παραδοσιακή κωμική περιπέτεια του Καραγκιόζη, στη μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ.

‘Ο Καραγκιόζης Γιατρός’

Ο Χατζηαβάτης θέλει να εκδικηθεί τον Καραγκιόζη γιατί δεν του συμπεριφέρεται ευγενικά. Γνωρίζοντας πώς η Βεζυροπούλα έχει μια ανεξήγητη αρρώστια πηγαίνει και λέει στον Πασά ότι ο Καραγκιόζης είναι ένας πολύ διάσημος εναλλακτικός γιατρός και μπορεί να γιατρέψει την κόρη του. Ο Πασάς τον πιστεύει και καλεί να του φέρουν τον Καραγκιόζη. Ακολουθώντας την πονήρη προσπάθεια του ηρωά μας να μην πιαστεί, να βρεί την άκρη ποιός τον παγίδευσε και να γιατρέψει την Βεζυροπούλα γινόμαστε θεατές μιας πολύπλοκα διασκεδαστικής παράστασης του Καραγκιόζη

“Στη Σκιάς Όναρ πιστεύουμε πως η ανασύνθεση και η επανέκφραση της αφήγησης της παράδοσής μας είναι στενά συνδεδεμένη με τη διατήρηση και ανανέωση της ιδιαίτερης κουλτούρας μας. Γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προώθηση, την προβολή και ανάπτυξη του παραδοσιακού ελληνικού θεάτρου σκιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.”

Δημήτρης Καρόγλου


Τίτλος Έργου: Ο Καραγκιόζης Γιατρός
μια παραδοσιακή παράσταση Καραγκιόζη
παρουσίαση: Σκιάς Όναρ

Γενική είσοδος: 6€ ανά άτομο
Είσοδος τρίων (3) ατόμων και άνω: 5€ ανά άτομο

Διάρκεια παράστασης: 60′
Τόπος παράστασης: Εντός του κτιρίου της Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης, Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ
Ημέρα και ώρα παράστασης: Σάββατο στις 6μμ
Προτεινόμενο για παιδιά 3-103 ετών!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 211990, 6945566742 & 6945383985 (κ.Δημήτρης Καρόγλου) και στα τηλέφωνα της Χ.Α.Ν.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ