Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Παρουσίαση του προγράμματος «Επιχειρούμε Έξω»

Με δικό του περίπτερο συμμετέχει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «ΕΞΠΟΤΡΟΦ», που θα πραγματοποιηθεί στις 26. - 29.01.2018, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, στην Αθήνα. Στο πλαίσιο της έκθεσης και με στόχο να ενημερώσει το κοινό για το πρόγραμμα «Επιχειρούμε έξω», το Επιμελητήριο οργανώνει σχετική εκδήλωση τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, ώρα 13:00, στην αίθουσα Συνεδρίων.

Το πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω» παρέχει σημαντική πρακτική βοήθεια σε ελληνικές επιχειρήσεις, υποστηρίζοντας την παρουσία τους σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού με μειωμένο κόστος. Βοήθεια που αξίζει να αξιοποιήσουν εξωστρεφείς εταιρίες, προκειμένου να προωθηθούν στις διεθνείς αγορές ή να ενισχύσουν τη θέση και τα μερίδιά τους.

Στην εκδήλωση θα γίνει εκτενής παρουσίαση του προγράμματος, των τεχνικών του χαρακτηριστικών, των διαδικασιών που ακολουθούνται, των προϋποθέσεων που θέτει και των πλεονεκτημάτων που προσφέρει. Στο πάνελ θα μετάσχουν εκπρόσωποι του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, εκπρόσωποι των εταιριών-μελών του, που αναλαμβάνουν την οργάνωση Ελληνικών Ομαδικών Περιπτέρων, εκπρόσωπος της Διαχειριστικής Αρχής του Προγράμματος και εκπρόσωποι συμβουλευτικών εταιριών-μελών, προκειμένου να δώσουν επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις στους ενδιαφερόμενους, αλλά και να ασχοληθούν στη συνέχεια με τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των εταιριών-εκθετών.

Παράλληλα, στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των γερμανικών εκθέσεων που αντιπροσωπεύει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στους τομείς Αγροδιατροφής και Βιομηχανίας Τροφίμων, Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών, Κατασκευών και Δομικών Υλικών, Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας, Φαρμάκων και Υπηρεσιών Υγείας, καθώς και των Ελληνικών Ομαδικών Περιπτέρων, που σχεδιάζει να οργανώσει το Επιμελητήριο σε επιλεγμένες εκθέσεις στο εξωτερικό, κατά το διάστημα Ιανουάριος 2018 - Ιούλιος 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στο τηλ. 210 6419026 και στο E-Mail: y.patsiavos@ahk.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ