Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

High tech αφυγραντήρες με λειτουργία Wi-Fi

Premium Αφυγραντήρες με λειτουργία Wi-Fi ,σας επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη λειτουργία τους από όπου και αν βρίσκεστε! Διαθέτουν προγράμματα έξυπνης αφύγρανσης και ενημέρωσης για συντήρηση, επιτυγχάνοντας την χαμηλότερη δυνατή κατανάλωση ρεύματος και ενέργειας.

Υπάρχουν αφυγραντήρες με σύνδεση Wi-Fi  που επιτρέπουν τη ρύθμιση της θερμοκρασίας απΆ όπου και αν βρίσκεστε.
Τώρα μπορείς να ρυθμίζεις από το κινητό σου τις  ιδανικές συνθήκες υγρασίας, θερμοκρασίας και καθαρής ατμόσφαιρας, ενώ ταυτόχρονα να εξοικονομείς  χρήματα και ενέργεια. Οι αφυγραντήρες με  προηγμένη τεχνολογία Wi-Fi σου επιτρέπουν να καθορίσεις μέσω του κινητού σου τα ωράρια λειτουργίας και τα επίπεδα αφύγρανσης , έχοντας γνώση σχετικά με τη θερμοκρασία και την υγρασία του δωματίου καθΆ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Οι αφυγραντήρες με λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης, παίρνουν πρωτοβουλίες!
Με τη λειτουργία έξυπνης αφύγρανσης που διαθέτουν ορισμένοι αφυγραντήρες, επιλέγουν αυτόματα τα σωστά επίπεδα υγρασίας ανάλογα με τη θερμοκρασία του χώρου, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ρεύματος και ενέργειας. Ταυτόχρονα δημιουργούνται για εσάς ιδανικές συνθήκες χώρου, χωρίς να έχετε κάνει απολύτως τίποτα. Ο αφυγραντήρας σας παίρνει πρωτοβουλίες για εσάς!

Οι έξυπνοι αφυγραντήρες σας ενημερώνουν όταν χρειάζονται συντήρηση!
Ένας αφυγραντήρας, για να επιτυγχάνει μάξιμουμ αποδόσεις, πρέπει να καθαρίζεται 2 φορές το μήνα. Γι αυτό ευθύνεται συνήθως η τοποθέτησή τους στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να απορροφά μεγάλο μέρος της σκόνης, η οποία με τη σειρά της φράζει τα φίλτρα και δεν επιτρέπει στο μηχάνημα να λειτουργήσει σωστά.
Οι έξυπνοι αφυγραντήρες διαθέτουν λειτουργία υπενθύμισης καθαρισμού φίλτρων, η οποία σας ενημερώνει κάθε φορά που η απόδοση του μηχανήματος πέφτε και απαιτείται καθαρισμός!

Επιλέξτε αθόρυβους αφυγραντήρες!

Ανάλογα το μέρος που θέλετε να τοποθετήσετε το μηχάνημα , είναι σημαντικό να εξετάσετε τα επίπεδα θορύβου του. Ιδίως αν επιθυμείτε να τον βάλετε σε υπνοδωμάτιο, καλό είναι να επιλέξετε μια συσκευή σχετικά ελαφρύτερη και πιο αθόρυβη, με θόρυβο που δεν θα ξεπερνά τα 40 dB. Για μεγαλύτερα δωμάτια μια συσκευή μεταξύ 45-50 dB είναι ιδανική.

Η επιλογή του σωστού αφυγραντήρα γίνεται με εξέταση των παρακάτω παραμέτρων:
  1. Τις διαστάσεις του χώρου, με βάση το εμβαδόν του ( Ένας απλός πολλαπλασιασμός των τετραγωνικών επί το ύψος του δωματίου), για να επιλέξετε την ανάλογη ισχύ.
  2. Τα επίπεδα υγρασίας της περιοχής. Για παράδειγμα, μια κατοικία που βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, με αυξημένα επίπεδα υγρασίας, επιβάλλει τη χρήση αφυγραντήρα με μεγαλύτερη ισχύ.
  3. Τη θερμομόνωση του χώρου. Τα σπίτια που δεν έχουν καλή θερμομόνωση είναι πιθανόν αν εμφανίσουν προβλήματα υγρασίας, επομένως πρέπει να επιλέξετε μια καλή συσκευή με μεγαλύτερη δυνατότητα αφύγρανσης.
  4. Τη συχνότητα χρήσης του χώρου.



Μας κοινοποιήθηκε από το 4green.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ