Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΜΠΑΜ! ΜΠΑΜ! ΜΠΑΜ! ΜΠΑΜ! Ντόρτια ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό!

Σίγουρα η πιο εύκολη νίκη του Δικεφάλου μέχρι τώρα στο φετινό πρωτάθλημα! Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε απ΄νωρίς το πάρτι απέναντι στον Παναθηναϊκό με μια ασύληπτη γκολάρα του Πέλκα. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο έριξε τις υπόλοιπες ριπές.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Δημήτρη Πέλκα... πλάκωσε στις (ποδοσφαιρικές) φάπες την ομάδα της Αθήνας και τον διέλυσε με 4-0. Μάιστα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι και ευχαριστημένοςαπό το σκορ αφού αυτό θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις που θα έφταναν στα όρια του διασυρμού.

Ο Πέλκας στο β΄μέρος έκανε και το 2-0 αναστατώνοντας την άμυνα της ομάδας του Ουζουνίδη. Ακολούθησε η αποβολή του Ινσούα για χέρι (δεύτερη κίτρινη), το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κουλούρη για το 3-0 και το ένστικτο του... killer της Τούμπας, του Πρίγιοβιτς για το 4-0.

Γκολ: 8', 51' Πέλκας, 68' πεν. Κουλούρης, 77' Πρίγιοβιτς

Κίτρινες κάρτες: Πέλκας, Μάτος - Ινσούα, Διούδης, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης

Κόκκινες κάρτες: 66' Ινσούα (Παναθηναϊκός), 79' Μακ (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μάτος, Κρέσπο, Κάνιας (58' Τσίμιροτ), Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (82' Κάμπος), Μακ, Κουλούρης (73' Πρίγιοβιτς).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ινσούα, Γιόχανσον (46' Χίλιεμαρκ), Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Καμπέσας, Λουντ, Βιγιαφάνιες (85' Δώνης), Άλτμαν (69' Χουλτ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ