Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Άλλες τρεις γυναίκες κατηγορούν τον Ντάστιν Χόφμαν

Νέες καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού Ντάστιν Χόφμαν για ανάρμοστη σεξουαλική συμπεριφορά.

Η Cori Thomas, φίλη της κόρης του Ντάστιν Χόφμαν, ήταν μόλις 16 ετών όταν γνώρισε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό. Υποστηρίζει πως η Karina, ο Ντάστιν Χόφμαν και η ίδια πέρασαν μαζί το μοιραίο απόγευμα. Πήγαν για δείπνο και μετά την έπεισε να γυρίσει μαζί τους στο ξενοδοχείο.

Η κόρη του έφυγε και επέστρεψε σπίτι. Έμεινε μόνη της μαζί με τον τότε 43χρονο ηθοποιό. Η Cori Thomas υποστηρίζει πως βγήκε από το μπάνιο και έμεινε γυμνός. Φέρεται να έκανε σεξουαλικά σχόλια και της ζήτησε να του τρίψει τα πόδια. Μέχρι που έφτασε η μητέρα της για να την πάρει.

«Στεκόταν εκεί γυμνός. Νομίζω σχεδόν κατέρρευσα στην πραγματικότητα. Ήταν η πρώτη φορά που είχα δει γυμνό άντρα. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρε τον χρόνο του μέχρι να ξανατυλιχθεί με την πετσέτα του».

Όταν της ζήτησε να του κάνει μασάζ στα πόδια, ως αφελής έφηβη το έκανε. «Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να πω όχι οπότε το έκανα. Και συνέχισε να μου λέει «είμαι γυμνός. Θέλεις να δεις;».

Προσποιήθηκε πως δεν άκουσε τα σεξουαλικά σχόλια και ευτυχώς χτύπησε το τηλέφωνο. Είχε φτάσει η μητέρα της για να την πάρει. Ένιωσε ταπεινωμένη από το περιστατικό και δεν είπε στη μητέρα της, τη δικηγόρο Zuleika Thomas, τι είχε συμβεί. Εκείνη ωστόσο πάντα υποψιαζόταν ότι είχε συμβεί κάτι.

Η επιτυχημένη σήμερα θεατρική συγγραφέας και μητέρα ενός παιδιού αισθάνθηκε έτοιμη να μιλήσει για το συμβάν 7 χρόνια μετά σε συγγενικό της πρόσωπο. Ήταν μετά τη γέννηση της κόρης της. Είπε μόνο πρόσφατα τι είχε συμβεί στη μητέρα της και ποτέ δεν το είχε αποκαλύψει στην κόρη του Karina. Οι δυο τους είχαν παραμείνει στενές φίλες. Η Karina μάλιστα ήταν και παράνυμφος στον γάμο της.

Τρεις γυναίκες κατηγορούν τον δημοφιλή ηθοποιό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Variety, για περιστατικά που συνέβησαν το 1980 και το 1987. Οι δύο από τις τρεις κλήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές και έδωσαν ένορκη κατάθεση ενώ η τρίτη δεν έχει εντοπιστεί.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ηθοποιός της ζήτησε να του κάνει μασάζ στα πόδια όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 16 ετών.

Ο συνήγορος του Χόφμαν, Μαρκ Νόιμπαουερ, χαρακτήρισε τις κατηγορίες «δυσφημιστικά ψεύδη».

Συνολικά σε βάρος του Ντάστιν Χόφμαν έξι γυναίκες έχουν μιλήσει για σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκαν από τον ηθοποιό πριν από 30 χρόνια.

Ο ηθοποιός έχει ζητήσει δημόσια συγγνώμη με επιστολή του από την πρώτη γυναίκα που τον κατηγόρησε, έφηβη κατά την εποχή του επίδικου περιστατικού.

Για τις υπόλοιπες καταγγελίες, δεν έχει προβεί σε κάποια δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ