Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Δήλωση του αν.Τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ. Κ.Γκιουλέκα με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη

Με αφορμή την σημερινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη, όπου εγκαινίασε μία Τοπική Μονάδα Υγείας, την πρώτη από τις 239 Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) που είχε εξαγγείλει ότι δήθεν θα λειτουργούσαν μέσα στο 2017, ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«25 Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) έως το τέλος του 2017 υποσχόταν τον περασμένο Μάιο στους Θεσσαλονικείς ο Αλέξης Τσίπρας…  Σήμερα, λίγες μόνον ημέρες πριν εκπνεύσει το 2017, επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη για να εγκαινιάσει την εξής… μία!

Οι υπόλοιπες πάνε μαζί με το “πρόγραμμα Θεσσαλονίκης” του ΣΥΡΙΖΑ, πάνε μαζί με… την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την 13η σύνταξη, τον μισθό στα 751 ευρώ.

Αυτή η κυβέρνηση έχει εθιστεί στο ψέμα. Από το Υπουργείο Υγείας δήλωναν ότι έως το τέλος του έτους θα λειτουργούσαν 239 ΤΟΜΥ σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Το τέλος του 2017 έφθασε. Τις ΤΟΜΥ δεν είδαμε…

Δεν υπάρχει πλέον ίχνος ντροπής! Άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας ψεύδεται, αθετεί υποσχέσεις, κοροϊδεύει τον λαό της Θεσσαλονίκης… Όπως η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κοροϊδεύει τον λαό της Ελλάδας!

Τσίπρας υπάρχει, τσίπα δεν υπάρχει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ