Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Πώς η Κένταλ Τζένερ ανέτρεψε όλα όσα ξέραμε τα τελευταία 15 χρόνια

Το 2017 θα μείνει - μεταξύ άλλων - στην ιστορία ως το έτος που όλα όσα ξέραμε για τον κόσμο της μόδας και του μόντελινγκ, δεν ισχύουν πλέον.

«Ζιζέλ, τέλος» είναι ο τίτλος που θα μπορούσε να περιγράψει τη νέα κατάσταση στον κόσμο της μόδας που προέκυψε βάσει της λίστας Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του κόσμου, μια λίστα που ήρθε να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζαμε τα τελευταία 15 χρόνια.

Και αυτό γιατί για πρώτη φορά, η Κένταλ Τζένερ εκτόπισε το σουπερμόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν, από την κορυφή της λίστας για πρώτη φορά μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. 



Η μικρή αδελφή των Καρντάσιαν σκαρφάλωσε στη λίστα με κέρδη 22 εκατ. δολάρια τους τελευταίους 12 μήνες. Τα κέρδη της υπερδιπλασιάστηκαν, καθώς πέρυσι άγγιζε μόλις τα 10 εκατομμύρια. 



Η μόλις 22 ετών Τζένερ, ετεροθαλής αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, είχε απολαβές ύψους 22 εκατομμυρίων δολαρίων σε διάστημα ενός έτους χάρη στις εμφανίσεις της στην πασαρέλα αλλά και στους 84 εκατομμύρια followers της στο Instagram που τη βοήθησαν να λανσάρει τη δική της συλλογή ρούχων και να υπογράψει συμβόλαια με εταιρείες κολοσσούς όπως η Adidas και η Estee Lauder, σύμφωνα με το Forbes.



Η Βραζιλιάνα Ζιζέλ, ηλικίας 37 ετών, που ήταν η «βασίλισσα» του Forbes από το 2002, έπεσε στη δεύτερη θέση με απολαβές στα 17,5 εκατομμύρια δολάρια. 



«Με τη βοήθεια των social media, παρουσιάζονται μεγαλύτερες ευκαιρίες για να δημιουργήσεις το δικό σου περιεχόμενο και να χρησιμοποιήσεις τη δική σου φωνή» δήλωσε ο Ίβαν Μπαρτ, πρόεδρος του IMG Models στο Forbes.

«Οι αστέρες τα χρησιμοποιούν» συμπλήρωσε. 















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ