Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Κ.Γκιουλέκας: «To "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" αντικαταστάθηκε από άθλια ευφυολογήματα, πλειστηριασμούς και ΜΑΤ...»

«Είναι ντροπή να μιλάμε για μία κυβέρνηση, η οποία δήθεν κόπτεται για τα λαϊκά εισοδήματα και νομοθετεί συνεχώς εις βάρος τους!
Ο Αλέξης Τσίπρας και οι συνοδοιπόροι του ήλθαν στην εξουσία με το σύνθημα "κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" και τώρα προσπαθούν με άθλια ευφυολογήματα να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...», δήλωσε ο αν.Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας
φιλοξενούμενος των "Αταίριαστων" του ΣΚΑΪ.

«Χθες πραγματοποιήθηκαν δεκαπέντε πλειστηριασμοί. Στο Μοσχάτο χάθηκε σπίτι 60 τ.μ. για οφειλή 30.000 ευρώ. Στο Χαλάνδρι και τη Νίκαια βγήκαν στο σφυρί σπίτια για οφειλές 40.000 ευρώ περίπου. Και όλα αυτά με τα ΜΑΤ της αριστερής κυβέρνησης του κ.Τσίπρα να δέρνουν, να χτυπούν και να ρίχνουν δακρυγόνα μέσα στο Ειρηνοδικείο!»,ανέφερε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης και συμπλήρωσε:
«Μία συγγνώμη από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα έβλαπτε!».

Ο Κ.Γκιουλέκας συζητώντας για τα προβλήματα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" σχολίασε:
«Η Θεσσαλονίκη ταλαιπωρείται και η κυβέρνηση είναι απούσα. Τις τελευταίες ημέρες αμέτρητοι επιβάτες υπέστησαν μία αφάνταστη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".
Όταν όλοι γνωρίζουν ότι το αεροδρόμιο δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς ραδιοβοηθήματα και συστήματα υποβοήθησης λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην πόλη και το συχνό φαινόμενο της ομίχλης.
Σήμερα μία αεροπορική εταιρία ανακοίνωσε την διακοπή των πτήσεών της από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, θέτοντας ζήτημα διακινδύνευσης της ζωής των επιβατών!
Τελικά, υπάρχει υπουργός; Τι κάνει ο κ.Σπίρτζης;»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ