Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Η χρεωστική κάρτα θα λύσει το γρίφο της εξαφάνισης;

Ο Αλέξανδρος Λώνας 41 χρόνων, χάθηκε ξαφνικά από το σπίτι του στο Ίλιον το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου. Είπε στον παιδικό του φίλο που εκείνη την ώρα ήταν μαζί, πως θα πήγαινε να ελέγξει αν είχαν έρθει λογαριασμοί στο διαμέρισμα συγγενή του που λείπε στο εξωτερικό, στην ίδια περιοχή. Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του…

Το κινητό του τηλέφωνο απενεργοποιήθηκε λίγη ώρα αφότου έφυγε από το σπίτι του, στην περιοχή της Πετρούπολης.

Πληροφορίες που έφθασαν στο «Τούνελ» από ευαίσθητη υπηρεσία, αποκάλυψαν πως η χρεωστική κάρτα που είχε μαζί του όταν χάθηκε, παρουσίασε κίνηση αρκετές φορές μετά την εξαφάνιση.

Αρχικά σε καταστήματα αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας και στη συνέχεια σε γνωστό πολυκατάστημα. Εκεί έβαλαν λάθος το pin αρκετές φορές, μέχρι που το σύστημα μπλόκαρε την κάρτα για λόγους ασφαλείας.

Η Αστυνομία είναι ενήμερη γι αυτές τις εξελίξεις και πρόκειται να εξετάσει το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πολυκαταστήματος, για να εντοπίσει το πρόσωπο που χρησιμοποίησε την κάρτα.

Ο Αλέξανδρος αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα ανεργίας και το τελευταίο διάστημα είχε εκμυστηρευτεί στη σύντροφο του αδελφού του, πως αισθανόταν ιδιαίτερα πιεσμένος. Η ίδια,  βρέθηκε στο στούντιο για την αναζήτηση του, με την ελπίδα να μάθει κάτι για την τύχη του.

«Το μόνο που ζητάμε είναι ένα σημάδι ζωής.  Έστω ένα τηλεφώνημα για να μας πει ότι είναι καλά» ανέφερε.

Ο Αλέξανδρος έχει ύψος 1.68 και όταν χάθηκε φορούσε μπλε σκούρο μπουφάν, μπλε πουκάμισο, σκούρο τζιν παντελόνι και λευκά παπούτσια.

Για την εξαφάνιση του έχει σημάνει Silver Alert.


anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ