Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο Λίαμ Νίσον δεν έγινε Τζέιμς Μποντ λόγω της γυναίκας του!

Μόλις εφτά ηθοποιοί έχουν συνδέσει το όνομά τους με ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά franchise όλων των εποχών, παρά τις 24 ταινίες με τον περίφημο βρετανό πράκτορα της MI6.

Κι ενώ πολλοί ήταν αυτοί που θα έκαναν τα πάντα για να παίξουν τον 007, ο Λίαμ Νίσον δεν είναι ένας από αυτούς. Ή μάλλον η γυναίκα του!

Ο αστέρας του «Taken» προσεγγίστηκε από τους παραγωγούς του Τζέιμς Μποντ στις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν έψαχναν το νέο πρόσωπο του φλεγματικού βρετανού κατασκόπου για το επερχόμενο «GoldenEye». Αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του Τίμοθι Ντάλτον και στα ονόματα που σκέφτονταν σοβαρά περιλαμβάνονταν τόσο ο Μελ Γκίμπσον όσο και ο Χιου Γκραντ.



Ο Νίσον εκείνη την εποχή δεν έκανε ταινίες δράσης, κι έτσι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον για τον 007. Μόνο που δεν ήταν αυτός ακριβώς ο λόγος που αρνήθηκε, όπως θα αποκάλυπτε χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα πολύ προσφάτως. Ήταν η γυναίκα του -αρραβωνιαστικιά του τότε- Natasha Richardson που έθεσε βέτο: ή εμένα ή τον ρόλο! Του είπε δηλαδή πως δεν θα τον παντρευόταν αν γινόταν ο Τζέιμς Μποντ.

Όπως είπε ο 65χρονος σταρ στη «Hull Daily Mail»: «Έπρεπε να το σκεφτώ σοβαρά, γιατί ήθελα πολύ να την παντρευτώ. Μου έκαναν στενό μαρκάρισμα για να παίξω τον Μποντ, για να το πούμε κομψά, αλλά είμαι σίγουρος πως το ίδιο έκαναν και σε άλλους ηθοποιούς».



Ο Λίαμ έζησε ευτυχισμένα χρόνια με τη γυναίκα του και δεν της κράτησε κακία που έχασε τον ρόλο της ζωής του. Η Natasha τραυματίστηκε θανάσιμα σε πίστα του σκι το 2009 και, όπως λέει ο ίδιος ο Νίσον, τον χαμό της δεν τον ξεπέρασε ποτέ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ