Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών «τρέχει» στον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Λάμψη Ολυμπιονικών θα έχει, για ακόμη μία χρονιά, η μεγαλύτερη φθινοπωρινή αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, μέσα από την συμμετοχή των επιφανών μελών του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, που θα τιμήσουν τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου!

Η Ολυμπιακή ομάδα δρομέων, την οποία οργανώνει το Ολυμπιακό Μουσείο και αποτελείται από τους πρωταθλητές του ΣΕΟ και από τα μέλη του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα», αναμένεται να έχει και φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοργάνωση, κάλεσμα στην οποία απεύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη.

«Ο Protergia 6ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα πολύ σημαντικό αθλητικό γεγονός, που συμπληρώνει ιδανικά κάθε χρόνο τον Διεθνή Μαραθώνιο ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ' του Απριλίου. Η Ολυμπιακή ομάδα, την οποία συνθέτουμε μαζί με το Ολυμπιακό Μουσείο, τρέχει κάθε φορά με το ίδιο κέφι, σε μια γιορτή του αθλητισμού, η οποία γίνεται κάθε χρόνο καλύτερη και μεγαλύτερη. Όλοι μας πρέπει να αθλούμαστε και να περνάμε το μήνυμα της διά βίου άθλησης. Καλώ όλους να βρεθούν μαζί με τους Ολυμπιονίκες στην εκκίνηση, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, για να τρέξουμε ή να περπατήσουμε μαζί και να μεταλαμπαδεύσουμε τις αξίες του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς», δήλωσε χαρακτηριστικά ηΒούλα Κοζομπόλη.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ