Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Σχέδια για online streaming έχει ο νέος ιδιοκτήτης της Formula 1

Το streaming μπορούμε να το μεταφράσουμε ως «ζωντανή ροή». Δηλαδή όπως συμβαίνει και με τις live μεταδόσεις στο youtube, θα μπαίνουμε κάπου έναντι ενός χαμηλού τιμήματος και θα βλέπουμε... προφανώς σε 4Κ ολόκληρη την μετάδοση κάθε αγώνα που θα ξεκινά από την συνέντευξη τύπου, την προηγούμενη Πέμπτη του αγώνα της Κυριακής.

Με τους νέους ιδιοκτήτες της F1 Liberty Media που έχουν περάσει τους τελευταίους 12 μήνες να αναλύουν το άθλημα, δημιουργούνται τολμηρά σχέδια που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο οι φίλοι της Formula 1, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Παρόλο που τα σχέδια δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επισήμως, ο εμπορικός υπεύθυνος της F1, Σον Μπράτσες, δήλωσε ότι το άθλημα δεν είχε άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει μια προσφορά υψηλής ποιότητας, εάν το ζητούμενο είναι να προσελκύσουν μεγαλύτερα ακροατήρια στο μέλλον.

«Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους οπαδούς μας, με ειλικρίνεια, να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό των αγώνων, με οποιοδήποτε μέσο θέλουν», ανέφερε. «Και νομίζω ότι δεν έχουμε άλλες επιλογές για κάτι άλλο από αυτό».

Πέρα από την προσφορά ζωντανής ροής, η Formula 1 σχεδιάζει επίσης μια ανανέωση των γραφικών, για να βελτιώσουν το τι βλέπουν οι οπαδοί στο σπίτι. «Το επόμενο έτος θα έχουμε ένα ολοκαίνουργιο πακέτο γραφικών», πρόσθεσε ο Μπράτσες. «Θα έχουμε μια εντελώς νέα οπτική γωνία παραγωγής. Θα είναι καταπληκτικό!».

Υπάρχουν επίσης σχέδια για να προσαρμόσουν τα πλάνα που είναι διαθέσιμα για κάθε αγορά, έτσι ώστε να επικεντρώνονται καλύτερα στο τοπικό ενδιαφέρον - είτε μέσω της εστίασης σε έναν οδηγό ή ομάδα που ενδιαφέρει περισσότερο, είτε σε καλά προσαρμοσμένα γραφικά και σχόλια.

«Η γέννηση αυτής της ιδέας, ήταν η απογοήτευσή μου για την παρακολούθηση των Γκραν Πρι στις ΗΠΑ, όπου έπρεπε να παρακολουθώ σε χιλιόμετρα την ώρα», είπε. «Δεν ζω στην Ευρώπη. Δεν καταλαβαίνω πόσα είναι τα 340 χιλιόμετρα... Από τον επόμενο χρόνο θα έχουμε μετρήσεις που καταλαβαίνουν οι κάτοικοι κάθε χώρας. Εξετάζουμε μια σειρά από θέματα σε σχέση με τα παγκόσμια πλάνα, που θα εμπλέκουν σχόλια και μετρήσεις, που σχετίζονται με την γλώσσα της κάθε χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ