Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Nomads: Το μήνυμα του Βασιλάκου που έσβησε – «Έκραζε” συμπαίκτη του!

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος ξάφνιασε τους συμπαίκτες του αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, με την απόφασή του να μην ανταγωνιστεί την Νατάσα Καλογρίδη και να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Nomads.
Ο γοητευτικός πρώην παίκτης της ομάδας της Ζούγκλας μπορεί να έχει φύγει από τις Φιλιππίνες εδώ και μερικές ημέρες, αλλά συνεχίζει να τον απασχολεί το παιχνίδι, το οποίο το παρακολουθεί πλέον ως θεατής.

Στο χθεσινό επεισόδιο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας της Ζούγκλας να σχολιάσουν την οικειοθελή αποχώρηση του Παναγιώτη, με τον Κωνσταντίνο Οροκλό να αναφέρει πως ο πρώην παίκτης τα παράτησε. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, μέσα από τα Instagram Stories του σχολίασε τα λόγια του Κωνσταντίνου, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο άλλα έλεγε όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι και άλλα τώρα που αποχώρησε. 

“Όταν σε έχει ρωτήσει ο Γρηγόρης στην μονομαχία μου, ποια είναι η άποψή σου, είχες πει ότι δεν θες να κρίνεις τις αποφάσεις τρίτων και ότι είμαι μεγάλο παιδί, τώρα τι έπαθες; Χαχαχα για γέλια είστε τελικά! Η ζούγκλα ήταν Παναγιώτης, Φώτης, Εύα, Νατάσα!” έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ λίγη ώρα αργότερα έσβησε το μήνυμα από το Instagram. Ο πρώην παίκτης του Nomads, μιλώντας στο Πρωινό, ανέφερε πως τον ενόχλησε που μίλησαν για εκείνον ενώ δεν βρισκόταν παρών.
 

tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ