Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ“HAMAC Mobile Games Contest”

Ο ΣΕΚΕΕ, σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης στο πλαίσιο του πρώτου Athens Games Festival’17 (AGF’17) διοργανώνει διαγωνισμό καινοτομίας με θέμα “HAMAC Mobile Games Contest”.

Υποβάλετε την πρότασή σας εδώ. Λήξη υποβολής προτάσεων έως τις 25 Οκτωβρίου 2017.

Το AGF’17 απευθύνεται σε game developers, επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τεχνολογίας και του gaming συγκεκριμένα, σε ακαδημαϊκούς, ερευνητές, φοιτητές και σε οποιονδήποτε θέλει να γνωρίσει από κοντά το ελληνικό video game και όχι μόνο.

Το AGF’17 διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Αθήνα στις 28 και 29 Οκτωβρίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο της Helexpo, στο Μαρούσι. 3.500 τετραγωνικά μέτρα θα είναι αφιερωμένα στο ψηφιακό παιχνίδι. Σκοπός του AGF είναι η προώθηση του ελληνικού video game, η διασύνδεσή του με την παγκόσμια αγορά, η ενδυνάμωση της τοπικής κοινότητας των game developers, η προσέλκυση επενδύσεων αλλά και η προβολή της Αθήνας ως κόμβος καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται προεγγραφή.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές εδώ.

Let the game begin!

O ΣΕΚΕΕ είναι ο σύνδεσμος των επιχειρήσεων που δημιουργούν εφαρμογές και υπηρεσίες στις σύγχρονες κινητές συσκευές. Στο οικοσύστημα των μελών του συμμετέχουν περισσότερα από 4.000 στελέχη με πλούσια τεχνογνωσία, μεταξύ των οποίων 1.000 επιστήμονες υψηλής ακαδημαϊκής εκπαίδευσης. Ο συνολικός κύκλος εργασιών του κλάδου ξεπερνάει τα 400 εκ. € με σημαντική παρουσία σε περισσότερες από 40 χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ