Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

H Β. Καυκάς Α.Ε. συμμετείχε στον «Νυχτερινό» στηρίζοντας το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα»

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία της Β. Καυκάς Α.Ε. στον Protergia 6o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, στον οποίο συμμετείχε ως Υποστηρικτής της διοργάνωσης, φωτίζοντας τις αψίδες αφετηρίας και τερματισμού και συμβάλλοντας ώστε το μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτυ δρόμου της χώρας να γίνει φέτος καλύτερο από κάθε άλλη φορά!

Παράλληλα, η Β. Καυκάς Α.Ε. «έτρεξε» για καλό σκοπό με τη δική της ομάδα δρομέων στη διοργάνωση του Σαββάτου 14 Οκτωβρίου, στηρίζοντας τοΟρφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα».
Το Ορφανοτροφείο Θηλέων «Μέλισσα» ιδρύθηκε το 1921 και λειτουργεί αδιάλειπτα από τότε, με αντικείμενο την παιδική προστασία για κορίτσια. Προσφέρει φροντίδα και στέγη σε παιδιά που από πολύ τρυφερή ηλικία τα στερήθηκαν.

Με γνώμονα την κοινωνική ευημερία, η Β. Καυκάς Α.Ε. χαράσσει για ακόμα μια φορά τη δική της διαδρομή μαζί με τους ανθρώπους της, αποτυπώνοντας με μικρά και σημαντικά βήματα το αίσθημα ευθύνης της και αποδεικνύει ότι στηρίζει και βρίσκεται δίπλα στο παιδί και την κοινωνία.

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, τελώντας επίσης υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίχθηκει από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο,www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Πλέον, οι δεκάδες χιλιάδες δρομείς που κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη άνοιξη, όταν θα πραγματοποιηθεί ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την 1η Απριλίου 2018.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ