Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης: «Υπέροχος ο ‘Νυχτερινός', αυτή η διαδρομή είναι το κάτι άλλο!»

Μαζί με τους δεκάδες χιλιάδες δρομείς που απόλαυσαν τον Protergia 6ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης συμμετείχε ο βουλευτής και αντιπρόεδρος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρωτόγνωρη εμπειρία που έζησε το περασμένο Σάββατο στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην Υπουργός Υγείας συμμετείχε για πρώτη φορά σ' έναν Ημιμαραθώνιο και κάλυψε τη διαδρομή των 21,1 χλμ. σε 2 ώρες 23:12 (καθαρός χρόνος 2 ώρες 20:21), τρέχοντας με την running team που οργάνωσε η συνάδελφός του βουλευτής Έλενα Ράπτη για να προωθήσει την πανευρωπαϊκή καμπάνια «Ένα στα πέντε» κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

«Η πρόληψη σώζει ζωές! Από τότε που ήμουν Υπουργός Υγείας και κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η πρόληψη, άρχισα να αθλούμαι συστηματικά, έχασα βάρος και προσπαθώ να διατηρούμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Θέλω να στείλω και εγώ το μήνυμα ότι είναι καλό να ξεφύγουμε λίγο από την καθιστική ζωή και να βοηθάμε την καρδιά μας και τη φυσική μας κατάσταση, μέσα από την άθληση», δήλωσε μετά τον τερματισμό του ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε αναφερόμενος στη μοναδικότητα του ‘Νυχτερινού':

«Είναι υπέροχος ο Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης και η διαδρομή είναι πάρα πολύ ωραία. Για πρώτη φορά έτρεξα 21 χιλιόμετρα και θα άντεχα να ‘βγάλω' άλλα 10, πιστεύω. Αυτή η διαδρομή είναι το κάτι άλλο! Περπατάς, τρέχεις και έχεις δίπλα σου τη θάλασσα, τον Λευκό Πύργο και την Τσιμισκή. Είναι μία πανέμορφη εμπειρία και συστήνω και στον υπόλοιπο κόσμο να έρθει εδώ και να το ζήσουν ακόμα περισσότεροι την επόμενη φορά».

Καταλήγοντας, μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί οικογενειακώς στη Θεσσαλονίκη στην επόμενη αντίστοιχη διοργάνωση, μαζί με την σύζυγό τουΕυγενία Μανωλίδου: «Η Ευγενία θα είχε έρθει να συμμετάσχει επίσης, αν δεν είχε να προσέχει τα παιδιά. Τρέχει και εκείνη πολύ καλά».

O Protergia 6ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώθηκε από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, τελώντας επίσης υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίχθηκει από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων. Αναλυτικές πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο,www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr.

Πλέον, οι δεκάδες χιλιάδες δρομείς που κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη άνοιξη, όταν θα πραγματοποιηθεί ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την 1η Απριλίου 2018.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ