Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

"Έφυγε" ο τραγουδιστής Γιώργος Σαρρής, αδελφός της Χαρούλας Αλεξίου

Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής και αδελφός της Χάρις Αλεξίου, Γιώργος Σαρρή. Ο Γιώργος Ρουπάκας, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, έφυγε από τη ζωή, σήμερα, σε ηλικία 69 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες αποδίδουν τον θάνατό του σε καρδιακή προσβολή.

Τραγική ειρωνεία αποτελεί το γεγονός ότι ο τραγουδιστής, πριν δέκα περίπου χρόνια, είχε γλιτώσει κυριολεκτικά από του χάρου τα δόντια, όταν τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήλικος αλλοδαπός προκαλώντας του σοβαρότατα τραύματα. Για επτά ολόκληρα χρόνια πάλευε για να ξανασταθεί στα πόδια του. Υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων και μετά από πολύ πόνο και κόπο κατάφερε τελικά να ξαναπερπατήσει.

Την είδηση μετέφερε μέσω Facebook η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη.

Ο Γιώργος Σαρρής γεννήθηκε το 1948 και η ήταν ο μεγαλύτερος και πολυαγαπημένος αδελφός της Χαρούλας Αλεξίου. Ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο το 1972 ωστόσο χρειάστηκε να περάσουν δέκα ολόκληρα χρόνια μέχρι να κάνει την πρώτη του μεγάλη δισκογραφική επιτυχία. Ήταν το πασίγνωστο τραγούδι “Με τα φώτα νυσταγμένα” - οι περισσότεροι το γνωρίζουν με τον τίτλο “Οι Νταλίκες” - , που συμπεριλήφθηκε στον επιτυχημένο δίσκο του 1982 “Οι Νταλίκες”, με την υπογραφή των Χρήστου Νικολόπουλου, Μανώλη Ρασούλη, Λευτέρη Χαψιάδη, ποίηση Νίκου Λαπαθιώτη και την ερμηνευτική συμμετοχή της Χαρούλας.

Κατά την διάρκεια της μουσικής διαδρομής του ηχογράφησε συνολικά 7 προσωπικούς δίσκους μεταξύ των οποίων και οι “Η αγάπη είναι το θέμα”, “Και μόνο που με κοιτάς λιώνω”, “Τρελός από αγάπη” , “Όλα παίζονται απόψε”, “Για θυμήσου”, “Φταίνε η άπονοι καιροί” οι οποίοι περιείχαν τραγούδια των Τάκη Σούκα, Τάκη Μουσαφίρη, Σπύρου Παπαβασιλείου κ.α.

Μία από τις τελευταίες του ζωντανές εμφανίσεις στη σκηνή ήταν η συμμετοχή του, το 2011, σε μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη που πραγματοποιήθηκε σε μουσική σκηνή της Αθήνας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ