Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Οι τζιχαντιστές απειλούν τώρα ότι θα «χτυπήσουν» το Μουντιάλ της Μόσχας

Την ανατριχιαστική απειλή ότι θα πραγματοποιήσουν τρομοκρατική επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μόσχας το 2018 εκτοξεύουν τώρα οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους

Η απειλή εκτοξεύεται μέσω μιας φωτογραφίας που εντοπίστηκε στο βαθύ Ίντερνετ και δείχνει τη φωτογραφία ενός ένοπλου τζιχαντιστή μπροστά σε γήπεδο που φέρει το σήμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και μια βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί.

Η εικόνα ακολουθείται από ένα απόσπασμα από το Κοράνι και ένα κείμενο που παροτρύνει όλους τους οπαδούς της εξτρεμιστικής οργάνωσης να εκμεταλλευτούν κάθε ευκαιρία για να πραγματοποιήσουν θανατηφόρες επιθέσεις σε ΗΠΑ και Ρωσία.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που απεικονίζει τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Βλαντμίρ Πούτιν «γαζωμένους» από τις σφαίρες τους.



Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο η απειλή ερμηνεύεται ως σοβαρή.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 της FIFA θα διεξαχθεί σε 11 ρωσικές πόλεις από τις 14 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί στο Στάδιο Luzhniki της Μόσχας.

Παρά το γεγονός πως οι τζιχαντιστές δέχονται μεγάλα πλήγματα στα εδάφη που κατέχουν από τις αντεπιθέσεις της Μόσχας και της Ουάσιγκτον εμφανίζονται βέβαιοι ότι θα διατηρήσουν τα προπύργιά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ