Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

Ο Τζόνι Ντεπ μήνυσε τον πρώην δικηγόρο του για την «εξαφάνιση» της περιουσίας του

Το όνομα του δικηγόρου του στη λίστα των ανθρώπων που κατηγορεί για κατασπατάληση της περιουσίας του πρόσθεσε μόλις ο Τζόνι Ντεπ.

Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» (μιας σειράς ταινιών που έχει αποφέρει στην μαμά εταιρεία Walt Disney έσοδα ύψους 4,5 δισεκ. δολάρια παγκοσμίως) κατέθεσε χθες μήνυση κατά του πρώην δικηγόρου του Τζέικομπ Μπλουμ, κατηγορώντας τον, μεταξύ άλλων, για κακοδιαχείριση. Ο γνωστός ηθοποιός διεκδικεί μάλιστα να του επιστραφούν 30 εκατομμύρια δολάρια για φόρους που κατέβαλε τα τελευταία 18 χρόνια.

Ο Ντεπ έχει ήδη υποβάλει μήνυση κατά των πρώην οικονομικών του συμβούλων με παρόμοιες κατηγορίες που αφορούν σε κακοδιαχείριση εκατομμυρίων δολαρίων μέσω ενός δανείου, το οποίο, όπως υποστηρίζει ο καλλιτέχνης «καταβροχθίζει» τα έσοδά του από τις έξι τελευταίες ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε.

Ειδικότερα, τον περασμένο Ιανουάριο είχε μηνύσει τους πρώην οικονομικούς διαχειριστές του για αμέλεια και κακή διαχείριση της περιουσίας του. Εκείνοι τότε είχαν επιστρέψει τα πυρά καταθέτοντας κι αυτοί με τη σειρά τους μήνυση, στην οποία υποστήριζαν ότι ο 54χρονος ηθοποιός είχε αγνοήσει τις προειδοποιήσεις τους για τον δαπανηρό τρόπο ζωής του, ο οποίος έφτανε τα δύο εκατομμύρια δολάρια μηνιαίως, καθώς, όπως υποστήριζαν, ξόδευε περί τις 30.000 δολάρια κάθε μήνα μόνο για κρασί.

Η περιουσία του Ντεπ περιλαμβάνει ένα τεράστιο κτήμα στη νότια Γαλλία, μια αλυσίδα νησιών στις Μπαχάμες, ένα πολυτελές σκάφος 46 μέτρων, έργα τέχνης του Άντι Γουόρχολ και του Γκουστάβ Κλιμτ, 70 συλλεκτικές κιθάρες και 40 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης ανά τον κόσμο. Και το επιστέγασμα της υπερβολής; Το 2005 ο Ντεπ πλήρωσε περισσότερα από 3 εκατομμύρια δολάρια για να ριφθεί από κανόνι, το οποίο κατασκευάστηκε ειδικά για την περίσταση, η στάχτη του εκκεντρικού συγγραφέα Χάντερ Τόμσον πάνω από το Άσπεν στο Κολοράντο...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ