Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Σεμινάριο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής Ώμου & Αγκώνα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό

Το «1ο Σεμινάριο Χειρουργικής Άνω Άκρου: Αρθροσκοπική Χειρουργική Ώμου – Αγκώνα», πραγματοποιεί το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης την προσεχή Πέμπτη – Παρασκευή και Σάββατο (19 -21 Οκτωβρίου) στο Συνεδριακό Κέντρο του Νοσοκομείου & στο Εργαστήριο Ανατομίας και Χειρουργικής Ανατομίας ΑΠΘ.
Στο σεμινάριο υπάρχουν διεθνείς συμμετοχές και περιλαμβάνει Αρθροσκοπική Χειρουργική Ώμου-Αγκώνα σε πτωματικά παρασκευάσματα (Με πρακτική άσκηση & Live Surgery) με απευθείας μετάδοση στο αμφιθέατρο.

Το σεμινάριο οργανώνεται με την επιστημονική ευθύνη του υπεύθυνου του Ιατρείου Ώμου – Αγκώνα του Ιατρικού Διαβαλκανικού, Ορθοπαιδικού Χειρουργού, Δρ. Χρύσανθου Χρυσάνθου. Πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Εταιρεία Ιατρικών Σπουδών και τα Χειρουργεία του Εργαστηρίου Ανατομίας & Χειρουργικής Ανατομίας του ΑΠΘ και το Πανεπιστήμιο του Liverpool. Τελεί δε υπό την αιγίδα της Ορθοπαιδικής και Τραυματολογικής Εταιρείας Μακεδονίας – Θράκης. Μοριοδοτείται με 20 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME –CPD).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ