Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017

«ΠΑΟΚ γερά, διπλό στον Πειραιά»! - Χαμός στην Τούμπα

Ο λαός του Δικεφάλου το φώναξε μέσα από την ψυχή του: «ΠΑΟΚ γερά, διπλό στον Πειραιά»! Το σύνθημα μοιάζει με απαίτηση ενός διψασμένου λαού, που λόγω της τιμωρίας από την αρχή της σεζόν και του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γέμισε κατά το 1/3 την Τούμπα! Μια απλή καθημερινή προπόνηση της ομάδας μετατράπηκε σε… αγώνα Κυριακής.


Ωραίες εικόνες, με μπαμπάδες, μαμάδες, μικρά παιδιά, ηλικιωμένους και παππούδες να διαμορφώνουν το ασπρόμαυρο παζλ στις κερκίδες. Η ΠΑΕ φρόντισε να μοιράσει 3.000 σημαίες, που φάνηκαν λίγες, με την ατμόσφαιρα, καλώς ή κακώς, από νωρίς να θυμίζει ντέρμπι.

Τα συνθήματα για τον Ολυμπιακό κυριαρχούσαν στο ρεπερτόριο της κερκίδας, μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε φτάσει στην Τούμπα λίγα λεπτά πριν και πέρασε από τα αποδυτήρια για να μιλήσει στην ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές μοίρασαν μπάλες στον κόσμο, γνώρισαν την αποθέωση, το ίδιο και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, που άκουσε από τους φίλους του «Δικεφάλου» να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Συνοδευόμενος από το γιο του, Γιώργο, και τον Λούμπος Μίχελ κατευθύνθηκε προς το πέταλο της Θύρας 4, μίλησε για λίγο με κάποιους οπαδούς, για να επιστρέψει και να παρακολουθήσει μέσα από τον αγωνιστικό χώρο την προπόνηση.

Στο τέλος συνομίλησε για κάποια λεπτά με τον Αντρέ Βιεϊρίνια και τον Χοσέ Μαουρίσιο και εμψύχωσε τους περισσότερους από τους παίκτες του «Δικεφάλου» Το μενού στην Τούμπα είχε και το αγωνιστικό κομμάτι, με τον Λουτσέσκου να δουλεύει πάνω σε κομμάτια της τακτικής, στο μισό γήπεδο, αλλά χωρίς να βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα για την ενδεκάδα ενόψει Κυριακής. Θα ήταν αφελές, με σχεδόν 10.000 κόσμο στις κερκίδες και εκατοντάδες κάμερες, να αποκαλύπτεται. έστω και ένα μέρος των πλάνων του, ο Ρουμάνος τεχνικός.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ