Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Η λεγεώνα των ξένων με τον κλόουν προπονητή έχασε στον Πειραιά!

Ένας προπονητής τραγωδία με μια ομάδα ξένων που τους έδειραν μέσα στο γήπεδο και τους νίκησαν οι αντίπαλοί τους, όπως άλλωστε αναμενόταν από όσους προσεγγίζουν σωστά τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ, σε σχέση με τα άσκοπα χρήματα που ξοδεύει ο ιδιοκτήτης του...!
Παίκτες όπως ο Κάμπος, ο Καντουρί, ο Σάχοφ, ο Τσίμιροτ. ο Λέοβατς, ο Μαουρίσιο που έπαιξε μπαλάρα με... Λαμία και έγινε "ποιοοος Μέσι, μωρέ", με προπονητή τον φθηνό σε όλα Λουτσέσκου, ο οποίος κάνει αλλαγές τύπου... Ξάνθης, δεν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό, με την πραγματική έννοια της λέξης.

Ο κομπλεξισμός του να μην μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ υπήρχε και με μπατζετ στο 20% του σημερινού. Η διαφορά πλέον είναι ότι για να κάνει το ίδιο, δηλαδή νίκες εντός και... πίπες εκτός, χρειάζεται τώρα πολλά περισσότερα εκατομμύρια, που προσφέρει άφθονα ο... άμπαλος Σαββίδης!

Η μαλακία είναι ότι ακόμη και τώρα θα βγουν κάποιοι να λένε ότι "τίποτα δεν τελείωσε" και "υπάρχει δρόμος ακόμα" και "δεν πειράζει που χάθηκε ένα ντέρμπι", αλλά όλοι αυτοί θα ξεχνούν το γεγονός της απουσίας νίκης εκτός έδρας του ΠΑΟΚ καθώς και το κόστος της φετινής ομάδας. Μιας ομάδας που έκανε 7 ματς με "μικρές" ομάδες και ένα ντέρμπι, από τα οποία τα τέσσερα εκτός έδρας, χωρίς να... σπάσει το ρόδι! Αν ο Δικέφαλος είχε 7 Χ 3 = 21, ας έχανε το ντέρμπι. Όμως οι... χέστες παίκτες του και ο, με μόνιμη διάρροια, προπονητής του δεν έχουν την ικανότητα να κερδίσουν εκτός...

Και όταν υπάρχει αυτό το κλίμα, το βλέπει ακόμα και η... μπάλα και πάει μόνη της με καραμπόλες μέσα στα δίχτυα του Ρέι...


Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ