Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Έχασε τον πατέρα της λίγο πριν το γάμο όπου όμως την περίμενε μια συγκινητική έκπληξη

Πάντα ένας άνθρωπος, ειδικά τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές, θέλει να της μοιράζεται με τους ανθρώπους που αγαπάει. Όπως για παράδειγμα την ημέρα του γάμου του. Ο ρόλος του πατέρα της νύφης εκείνη την ημέρα είναι πολύ σημαντικός, αφού εκείνος την παραδίδει στον γαμπρό και εκείνος θα χορέψει μαζί της τον καθιερωμένο χορό πατέρα- κόρης.

Δυστυχώς, υπάρχουν περιπτώσεις που αυτό δεν μπορεί να γίνει. Ο γάμος της Andrea Stockton πήγαινε όπως τον είχε σχεδιάσει. Ωστόσο, λίγους μήνες πριν την τελετή το 2012, ο πατέρας της πέθανε από καρκίνο του παγκρέατος, εντελώς ξαφνικά. Ο αδερφός της, γνωρίζοντας την αδυναμία που του είχε και πως θα είναι ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αποφάσισε να κάνει κάτι την ημέρα του γάμου.

Με μια συγκινητική του κίνηση, ηχογράφησε τον εαυτό του λέγοντας το τραγούδι «Butterfly Kisses», το οποίο είχε χορέψει η αδερφή της με τον πατέρα τους στο δικό της γάμο. «Έπρεπε να κάνω κάτι για να γεμίσω το κενό που άφησε ο ξαφνικός θάνατος και ο πατέρας έλειπε αυτή την σημαντική μέρα γι’ αυτήν», εξηγεί ο Nick.

Η Andrea, μετά την μικρή ομιλία του αδερφού της, ξέσπασε σε κλάματα με την αντίδρασή της να καταγράφεται σε βίντεο και να γίνεται viral. Και αφού ο πατέρας της δεν ήταν εκεί, όλοι οι άντρες της οικογένειας χόρεψαν μαζί της. Πρώτα ο παππούς της, μετά τα αδέρφια της και ο νέος της πεθερός.

Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube και τα σχόλια έπεσαν βροχή. «Έκλαψα σαν μωρό», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε για την δική του εμπειρία «Ο πατέρας μου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην ζωή μου και τώρα ανακάλυψε πως έχει καρκίνο. Το να ξέρω ότι και στο δικό μου γάμο , μπορεί ο πατέρας μου να λείπει, με άγγιξε βαθιά».

Κανένας μας δεν περίμενε να έχει τέτοια ανταπόκριση το βίντεο, αλλά είμαστε χαρούμενοι που άγγιξε τόσο κόσμο» δήλωσε ο Nick. Ένα χρόνο μετά η Andrea ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί. Και σίγουρα ο παππούς της, θα την βλέπει από κάπου ψηλά καμαρώνοντας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ