Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Επέστρεψε σώος στο σπίτι του ο 35χρονος που είχε εξαφανιστεί. Δε θυμάται τίποτα

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση της εξαφάνισης του 35χρονου κτηνοτρόφου Ηλία Ντρίκου από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, καθώς το πρωί επέστρεψε σώος στο σπίτι του, στο χωριό Σίδερη.

Η έρευνα της Αστυνομίας ήταν ενδελεχής χωρίς όμως στο διάστημα αυτό να εντοπίσει κανένα ίχνος του νέου. Τις τελευταίες μέρες ωστόσο υπήρχε μαρτυρία από κάτοικο της περιοχής ότι τον είχε δει κοντά στην Ελαία να κρύβεται αναφέρει το epiruspost.gr.

Το star.gr επικοινώνησε με τη μητέρα του κτηνοτρόφου, Χρυσάνθη Ντρίκου, η οποία περιέγραψε τις πρώτες στιγμές της επιστροφής του γιου της, που αγνοείτο από τις 24 Σεπτεμβρίου.

«Βρήκαμε το παιδί ευτυχώς. Είναι πολύ ταλαιπωρημένος, τώρα βρισκόμαστε στην Ασφάλεια και θα πάμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους για να δουν οι γιατροί ότι όλα είναι καλά στην υγεία του», είπε η μητέρα του 35χρονου.

Ο ίδιος δε θυμάται ούτε τι συνέβη, ούτε γνωρίζει πού βρισκόταν τόσες μέρες.

«Δε θυμάται τίποτα, το μόνο που μας είπε είναι ότι την ώρα που ετοιμαζόταν να γυρίσει στο σπίτι από τον στάβλο ένιωσε κάποιος να του κλείνει τα μάτια και να του βάζει μια κουκούλα. Τον πήγαν σε ένα μέρος, που δε γνωρίζει πού είναι, τους ρωτούσε πού τον κρατούν και ποιοι είναι, αλλά κανείς δεν του απαντούσε», συνέχισε η κυρία Χρυσάνθη.

Όπως είπε στους γονείς του, οι ίδιοι άνθρωποι που τον είχαν αρπάξει τον πήγαν με αυτοκίνητο σε ένα σημείο και τον άφησαν ελεύθερο να γυρίσει πίσω, χωρίς και ο ίδιος να μπορεί να εξηγήσει για ποιους λόγους τον απήγαγαν.

«Με το που μας είδε, μας γνώρισε, δάκρυσε, ρώτησε για τα παιδιά του. Δόξα τω Θεώ, η Παναγία μου έφερε το παιδί στο σπίτι», κατέληξε η μητέρα του κτηνοτρόφου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Ντρίκος εξαφανίστηκε στις 24 Σεπτεμβρίου από τον στάβλο που διατηρεί η οικογένειά του στο χωριό Σίδερη. Οι αρχές είχαν βρει το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου και τα κλειδιά πάνω, αλλά κανένα ίχνος του ίδιου.

Για τον εντοπισμό του είχε εκδοθεί και Silver Alert, ενώ κανείς δεν είχε επικοινωνήσει με την οικογένεια για να ρίξει φως στη μυστήρια αυτή εξαφάνιση.

Μετά από 15 ημέρες, ο 35χρονος επέστρεψε στο σπίτι του, χωρίς όμως και ο ίδιος να είναι σε θέση να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που βασανίζουν την οικογένειά του και τις αρχές.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ