Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Eldorado Gold: Αναστέλλει προσωρινά την απόφαση να φύγει

Η Eldorado Gold, μητρική της Ελληνικός Χρυσός, σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι αναστέλλει προσωρινά την απόφαση να διακόψει τις επενδύσεις στις Σκουριές, τονίζοντας ότι εισέρχεται σε «εποικοδομητικό διάλογο» με την ελληνική κυβέρνηση.

Ο George Burns, επικεφαλής της Eldorado, σχολίασε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον εποικοδομητικό διάλογο που είναι σε εξέλιξη με το υπουργείο Ενέργειας. Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα το υπουργείο εξέδωσε μια σειρά από καιρό εκκρεμούντων αδειών ρουτίνας για το project της Ολυμπιάδας. Ως αποτέλεσμα αυτών των εξελίξεων, αποφασίσαμε προσωρινά να αναβάλουμε την απόφαση να θέσουμε τις εγκαταστάσεις στη Χαλκιδική σε καθεστώς συντήρησης».

Ο ίδιος κατέληξε: «Διατηρούμε το δικαίωμα να θέσουμε τις εγκαταστάσεις μας σε κατάσταση συντήρησης, αν ο διάλογος με το υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος αποδειχθεί μη επιτυχής. Ταυτόχρονα, είμαστε βέβαιοι ότι η διαδικασία διαιτησίας που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα από την ελληνική κυβέρνηση θα ολοκληρωθεί εγκαίρως και αποτελεσματικά, προς όφελος όλων των ενδιαφερομένων».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ