Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν καταλάβατε ακόμα...; Ε, δείτε το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή στη γιορτή του Κουντούρη, ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ» (βίντεο)

Τη σχέση ή σε κάθε περίπτωση τη γνωριμία του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή με τον ιδιοκτήτη του πλοίου που προκάλεσε την άνευ προηγουμένου ρύπανση στον Σαρωνικό μαρτυρά ένα βίντεο που δημοσιεύουν τα «Παραπολιτικά».

Πρόκειται για ένα βίντεο από τη γιορτή του Θεόδωρου Κουντούρη, ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», τον περασμένο Μάρτιο. Μια γιορτή στην οποία έδωσε το «παρών» ο κ. Κουρουμπλής, ο οποίος μάλιστα μερακλωμένος και νιώθοντας προφανώς ότι βρίσκεται σε οικείο και φιλικό περιβάλλον, χορεύει ένα έξαλλο ζεϊμπέκικο.

Η γιορτή διοργανώθηκε στο καφέ-μπαρ «Sailor», ιδιοκτησίας της συζύγου του κ. Κουντούρη, Κατερίνας, το οποίο, μάλιστα, βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου όπου έχουν την έδρα τους τα γραφεία της ναυτιλιακής Κουντούρη, στη λεωφόρο Δημοκρατίας 57 στο Πέραμα.

Μάλιστα, η ίδια η Κατερίνα Κουντούρη πόσταρε το εν λόγω βίντεο στον λογαρισμό της στο Facebook, περήφανη προφανώς που ο υπουργός τίμησε με την παρουσία του τον σύντροφο της ζωής της.

Το ερώτημα που τίθενται πλέον είναι αν η γνωριμία Κουρουμπλή-Κουντούρη έπαιξε κάποιο ρόλο στην ολιγωρία που έδειξε τις πρώτες ώρες η κυβέρνηση ως προς τη διαχείριση του ναυαγίου με αποτέλεσμα την άνευ προηγουμένου ρύπανση στον Σαρωνικό.




Διαψεύδει

Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον ήθελαν να διατηρεί κοινωνικές σχέσεις με τον Θεόδωρο Κουντούρη, ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ, προχώρησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπως επισημαίνει «η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία».

Ολόκληρη η ανακοίνωσή του:

Το σημερινό επεισόδιο, που με εμφανίζει να χορεύω σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2 είναι λυπηρό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία.

Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου.

Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα. Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ