Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Κουρουμπλής: Λογοπαίγνιο η παραίτησή μου (δηλαδή, να λέμε και καμιά μαλ@κία να περνά η ώρα...)

Ένας από τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες (σίγουρα μέσα στην πρώτη δεκάδα) της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, είναι ο Κουρουμπλής!

Θέτω εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού". Μπορεί να το είπε έτσι ακριβώς ο κ. Κουρουμπλής, αλλά στη συνέχεια έσπευσε να δώσει εξηγήσεις λέγοντας πως έκανε ...λογοπαίγνιο.
«'Ηταν ένα λογοπαίγνιο. Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του» τόνισε, σε δήλωσή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, σχετικά με πληροροφίες ότι έχει θέσει στη διάθεση του πρωθυπουργού την παραίτησή του.

Νωρίτερα, με τη φράση "Θέτω εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού" ο υπουργός Ναυτιλίας άφησε να εννοηθεί πως προτίθεται ακόμη και να παραιτηθεί μετά τις διαστάσεις που έχει λάβει η ρύπανση του Σαρωνικού από τη διαρροή πετρελαίου.

Σε ερώτηση για τη δήλωση του υπουργού Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι η παραίτησή του είναι πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού, ο κ. Τζανακόπουλος απάντησε ότι ο υπουργός «είπε το αυτονόητο». Τόνισε επίσης πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενημερώνεται συνεχώς για την εξέλιξη στο θέμα αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας μίλησε στα «Παραπολιτικά FM», όπου και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως σε 20-25 μέρες θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. «Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική» είπε.

Είπε ακόμη πως γίνεται τεράστια προσπάθεια για την απορρύπανση και έχουν επιστρατευθεί τρεις εξειδικευμένες εταιρίες. Για τη στεγανοποίηση του βυθισμένου δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» είπε πως έχει επιτευχθεί σε ποσοστό 99,9%. Ερωτηθείς τέλος για τις καταγγελίες περί μη τήρησης των κανόνων ασφάλειας στο δεξαμενόπολοιο είπε πως «όλα ελέγχονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ