Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017

Teaser βίντεο της Mercedes, αλλά με μυστικά

Ένα teaser βίντεο έδωσε στην δημοσιότητα η Mercedes, με το οποίο μας προϊδεάζει για την παρουσίαση ενός μοντέλου, στην εκδήλωση του Pebble Beach Concours dElegance, η οποία θα ξεκινήσει στις 17 Αυγούστου.

Μπορεί σε πολλές περιπτώσεις όταν προβάλλονται διαφημιστικά-ενημερωτικά σποτάκια να γνωρίζουμε για πιο μοντέλο πρόκειται, ωστόσο στη συγκεκριμένη υπάρχουν μόνο φήμες.

Το σίγουρο σε αυτή τη περίπτωση είναι πως πρόκειται για την Mercedes-Maybach 6, το πρωτότυπο της οποία παρουσιάστηκε πέρυσι στην ίδια εκδήλωση από την γερμανική εταιρεία. Από κει και πέρα οι φήμες για ποια ακριβώς έκδοση του εν λόγω μοντέλου είναι δίνουν και παίρνουν.

Πολλοί μιλούν για την κάμπριο έκδοση του μοντέλου, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για ένα remake του περσινού πρωτότυπου, που είναι πολύ πιθανό να μπει στη γραμμή παραγωγής μετά από λίγο διάστημα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σύντομο βίντεο, το μοντέλο φέρει ένα πολύ μακρύ καπό, αλλά και μεγάλα φτερά, ενώ το φουτουριστικής σχεδίασης εσωτερικό, συνδυάζεται με αρκετή δόση πολυτέλειας.

Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα, πιστεύεται, ότι το νέο μοντέλο θα έχει τον ίδιο κινητήρα με το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε πέρσι, το οποίο έπαιρνε ισχύ από τέσσερις σύγχρονους ηλεκτροκινητήρες και ένα πακέτο μπαταριών 80 kWh, με συνολική απόδοση 750 άλογα.

Πλέον το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε μέχρι τις 17 Αυγούστου, όπου και θα αποκαλυφθούν όλα.



Μας κοινοποιήθηκε από το autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ