Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Η Ζωή Τηγανούρια συμπράττει με την Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμαριάς

Η Ζωή Τηγανούρια, είναι μία από τις γνωστότερες Ελληνίδες μουσικούς που έχει διακριθεί σε Ελλάδα και εξωτερικό, τόσο σαν δεξιοτέχνης ακορντεονίστα όσο και σαν συνθέτης.
(Δείτε περισσότερα στην Επίσημη ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια: zoe-music.net)

Ύστερα από αρκετά χρόνια έρχεται ξανά στη Καλαμαριά στο Φεστιβάλ «Παρά θίν’ αλός», την Παρασκευή 25 Αυγούστου, αυτή τη φορά συμπράττοντας με την εκπληκτική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς με Μαέστρο τον Ιωάννη Κούκα, για να μας παρουσιάσουν μία υψηλής αισθητικής παράσταση βασισμένη σε κινηματογραφικές διεθνείς συνθέσεις γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών όπως Ennio Morricone, Goran Bregović, Astor Piazzolla κ.ά. καθώς επίσης και προσωπικές της συνθέσεις, ολοκληρώνεντας με ένα μουσικό πέρασμα από Παραδοσιακές μελωδίες της Ελλάδας.

Το τραγουδιστικό μέρος της παράστασης ανήκει στην ταλαντούχα ηθοποιό και ερμηνεύτρια Πολυτίμη, που έχει ξεχωρίσει για την ιδιαίτερη θεατρικότητα αλλά και την πρόσφατη επιτυχημένη δισκογραφική της κυκλοφορία «Κάθε τέλος, μια αρχή» από όπου ξεχώρισε το τραγούδι «Όνειρα κομμάτια» σε μουσική της Ζωής Τηγανούρια, καθώς και στον Στάθη Γκατζούρα, έναν νέο τραγουδοποιό που βρίσκεται στη προετοιμασία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς με συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια.

Στη παράσταση συμπράττει με την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαμαριάς το επίσης εξαιρετικό σύνολο μουσικών της Ζωής Τηγανούρια που τη συνοδεύει φέτος στην καλοκαιρινή της περιοδεία.
Βιολί: Δημήτρης Καζάνης,
Κιθάρα: Γιάννης Ταυλάς,
Μπάσο: Γιώργος Πολίτης,
Ούτι: Στάθης Γκατζούρας
Κρουστά: Στέλιος Γενεράλης
Ερμηνεύουν η Πολυτίμη και ο Στάθης Γκατζούρας
και ασφαλώς στο ακορντεόν η βιρτουόζος Ζωή Τηγανούρια .
Φεστιβάλ «Παρά θίν’ αλός»
Παρασκευή 25 Αυγούστου
Πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (Δημαρχείο)
Ώρα 21:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Διοργάνωση: Τμήμα Πολιτισμού - Δήμος Καλαμαριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ