Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Ανατριχιαστικό: Αυξάνονται οι παραγγελίες για κούκλες του σεξ που αντικαθιστούν... νεκρές συζύγους

Οι θλιμμένοι πελάτες μπορούν να καθορίσουν όλα τα χαρακτηριστικά των ρομπότ, από το χρώμα μαλλιών και τα μάτια μέχρι την απόχρωση της επιδερμίδας και το στυλ που θα έχουν οι τρίχες στο... εφήβαιο

Μέχρι σήμερα, άνδρες που έχαναν τις συζύγους τους κατέφευγαν σε ψυχολόγους, πνευματικούς ή σε άλλα κοντινά τους πρόσωπα για να βρουν παρηγοριά και συμπαράσταση.

Όπως φαίνεται ωστόσο, οι αλλαγές έχουν αλλάξει, αφού πλέον υπάρχουν χήροι οι οποίοι φεύγουν... καρφί μετά την κηδεία για να προμηθευτούν μια κούκλα του σεξ, η οποία - τουλάχιστον στο δικό τους μυαλό - μπορεί να αντικαταστήσει τη νεκρή τους σύζυγο.

Μπορεί να ακούγεται εξωφρενικό, όμως σύμφωνα με την εταιρεία True Companion, η οποία εδρεύει στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ και ειδικεύεται στην κατασκευή προσαρμοσμένων «ρομπότ» του σεξ (με ικανότητες μηχανικής ομιλίας και αρκετά φυσικής κίνησης), η ζήτηση από χήρους για κούκλες που μοιάζουν στις νεκρές συζύγους τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα.



«Σχεδόν το 50% των παραγγελιών για προσαρμοσμένα ρομπότ αφορούν σε μέλη οικογενειών που έχουν φύγει από τη ζωή» είπε στην εφημερίδα Sun o ιδρυτής της εταιρείας Douglas Hines. Εξίσου υψηλό είναι το ποσοστό των πελατών που παραγγέλνουν ρομπότ του σεξ που μοιάζουν με διασημότητες, προσθέτει ο Hines, επισημαίνοντας ότι η τιμή για ένα τέτοιο ρομπότ αγγίζει τις 10.000 δολάρια.

Οι θλιμμένοι σύζυγοι μπορούν να καθορίσουν όλες τις λεπτομέρειες της κούκλας, από το χρώμα μαλλιών, τα μάτια και το χρώμα της επιδερμίδας, μέχρι το στυλ που θα έχουν οι τρίχες στο εφήβαιο. Για τις χήρες, ωστόσο, οι επιλογές στις αντρικές κούκλες είναι πολύ πιο περιορισμένες.

Το γεγονός πάντως είναι ότι, ένα μεγάλο ποσοστό των χήρων που παραγγέλνουν κούκλες που μοιάζουν στις νεκρές συζύγους του, τουλάχιστον το πρώτο διάστημα δεν προχωρούν σε σεξουαλικές πράξεις με τα ρομπότ αλλά προσπαθούν να καλύψουν το συναισθηματικό τους κενό μιλώντας τους, χαϊδεύοντάς τα και αγκαλιάζοντάς τα.



Αλλά και στη συνέχεια, ένα μεγάλο μέρος της αλληλεπίδρασης αποτελείται από απλές, καθημερινές επαφές.

«Σχεδόν το 80% της αλληλεπίδρασης είναι κοινωνική, όπως συζητήσεις, συντροφιά μπροστά στην τηλεόραση κ.λπ. Οι σεξουαλικές επαφές καλύπτουν μόλις το 10-20% της αλληλεπίδρασης που έχουν αυτοί οι πελάτες με τα ρομπότ» εξηγεί ο Hines, που πιστεύει ότι επιτελεί κοινωνικό έργο, βοηθώντας τους χήρους να ξεπεράσουν τη μοναξιά τους.



«Οι περισσότεροι πελάτες μας είναι απλά άνθρωποι που ψάχνουν συντροφιά, ένα τρυφερό άγγιγμα και μια ζεστή αγκαλιά, κάτι που μπορεί να τους προσφέρει η Roxxxy», καταλήγει ο δαιμόνιος επιχειρηματίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ