Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

Στο ίδιο έργο θεατές! Ομάδα κλόουν ο ΠΑΟΛ (ναι, με "λάμδα"), γλίτωσε με ισοπαλία στη Λιβαδειά!

Ο ΠΑΟΛ (Ναι, ναι με "λάμδα" στο τέλος αφού μόνο "Κωνσταντινουπολιτών" δεν είναι, πλέον. Έχει μετατραπεί σε "Πανθεσσαλονίκιος Αθλητικός Όμιλος Λεγεωνάριων") παίζοντας στο πρώτο ημίχρονο με σύστημα "ψηλά και κουτουρού", ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουτσέσκου το γύρισε σε "βαθιά μπαλιά στο ίδιο μέρος", πρέπει να είναι και ευχαριστημένος που κατάφερε να πάρει ισοπαλία από την ομάδα του Κομπότη!

Ήδη, ο Δικέφαλος είναι από την πρώτη κιόλας αγωνιστική 2 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό! Και όποιος πει (οι ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ σίγουρα θα το πουν, στο πλαίσιο των δημοσίων σχέσεων με την ΠΑΕ) ότι "εντάξει, μωρέ ακόμα νωρίς είναι και έχει δρόμο το πρωτάθλημα", θα είναι αφελής. Διαβάστε τι έγραφαν όόόλααα τα προηγούμενα χρόνια οι ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ, στην αρχή του πρωταθλήματος. Θα διαπιστώσετε ότι τα ίδια θα γράφουν αύριο στις εφημερίδες και θα λένε στα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης.
Με τους παίκτες που έχει ο Δικέφαλος, αν εξαιρέσουμε τον Πρίγιοβιτς και τον Ρέι, όχι πρωτάθλημα δεν μπορεί να πάρει αλλά θα... γελάνε και τα τσιμέντα με τους κλυδωνισμούς και τα τσιτσικοκό τους! Γιατί, οι Τζάλμες, οι Σακχόφηδες, τα καχεκτικά του κέντρου Τσιμιρότηδες, Κάτσηδες, Κάνιες, οι τσέλιγκες που χορεύουν τσάμικα Βαρέλες, Λεοβάτσιδες και οι ψυχάκηδες Ενρίκηδες και Μακάκοι, δεν είναι επιπέδου πρωταθλήματος. Για τριτο-τέταρτη θέση μπορούν. Περισσότερο, όχι!

Σταματάω, εδώ. Για σήμερα. Για να βοηθήσω στις... δημόσιες σχέσεις των "συναδέλφων".

Το thessbomb δημιουργήθηκε για την αλήθεια και τα παραπάνω το αποδεικνύουν. Καταλάβατε...; Αν, όχι... ε, δεν θα χαλάσουμε την επαγγελματική μας υπόσταση για να σας το κάνουμε λιανά...

ΥΓ. Κρίμα για τον οπαδό του ΠΑΟΚ που έχασε σήμερα τη ζωή του για να βρεθεί στη Λιβαδειά, καθώς και στους οπαδούς της φωτογραφίας που έβγαλαν τα σωθικά τους να φωνάζουν συνθήματα που... κανένας από τους λεγεωνάριους του ΠΑΟΛ (με "λάμδα", λέμε), δεν καταλαβαίνει...

Bomber

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ